WhatsApp: Uriasul Secret Descoperit pentru Telefoane Android

WhatsApp mutare

WhatsApp are un urias secret descoperit pentru telefoanele Android din intreaga lume, si vorbim despre ceva care mai mult ca sigur va fi extrem de util pentru foarte multe persoane. Mai exact, acum cateva saptamani a fost descoperita o noua functie pentru aplicatia WhatsApp pentru iPhone care le permite oamenilor sa exporte conversatiile din telefoanele lor, si sa le importe din alte telefoane, ceva ce pana acum nu a existat pentru aplicatia de mesagerie.

WhatsApp lucreaza la fix aceeasi functionalitate inclusiv pentru telefoanele Android, iar imaginea de mai jos ne arata ceea ce a fost descoperit intr-o versiune beta a aplicatiei pentru aceste dispozitive. Puteti vedea mai jos cum arata interfata care le spune oamenilor ca in telefoanele Android se importa conversatiile facute prin WhatsApp pe un telefon iPhone, existand si un indicator care arata progresul procesului, deci stim cat mai este pana cand va fi finalizat.

WhatsApp: Uriasul Secret Descoperit pentru Telefoane Android

WhatsApp mutare conversatii

WhatsApp are toata aceasta functionalitate implementata pentru a le oferi utilizatorilor din toata lumea o experienta mult mai buna cand vine vorba despre schimbul de telefoane fara a pierde conversatiile. Nu se stie deocamdata foarte clar cum anume urmeaza sa functioneze totul, presupunandu-se ca Google Drive ar fi folosit pentru transferul conversatiilor din WhatsApp intre telefoanele iPhone si Android, dar nu e sigur ca asa se va intampla.

WhatsApp implementeaza acest sistem pentru ca oamenii au nevoie de procese prin care sa-si transfere conversatiile intre dispozitive fara prea multe batai de cap, asa ca e bine ca se ofera asa ceva in final. WhatsApp nu lucreaza de foarte multa vreme la acest sistem, insa el ar putea fi esential in dezvoltarea procedeul prin care se va face interconectarea telefoanelor iPhone si Android la acelasi cont, deci ar trebui sa fie lansat totul in acelasi timp.

WhatsApp nu a facut vreun anunt oficial cu privire la toate aceste schimbari, ele fiind doar descoperite in versiunile beta ale aplicatiilor pentru telefoane, asa ca ramane de vazut cand anume le vom putea folosi efectiv.