BANCA Transilvania: Oficial, Serviciu Special pentru Clienti

BANCA Transilvania deschidere

BANCA Transilvania are un serviciu special pe care il ofera pentru clientii sai din toata Romania, si vorbim despre vesti foarte bune despre care ar trebui sa stie oricine ii foloseste serviciile in momentul de fata. Vorbim despre un un serviciu care este oferit exclusiv prin intermediul aplicatiei BT Pay, acesta permitandu-le clientilor BANCA Transilvania din toata tara sa verifice prin aplicatie soldurile conturilor pe care le au la alte cateva banci din tara noastra.

BANCA Transilvania a lansat de ceva vreme acest serviciu special pentru clientii din toata tara, insa desigur ca nu toata lumea stie despre el, mai ales ca este oferit exclusiv prin aplicatia BT Pay. BANCA Transilvania a ales denumirea Open Banking pentru serviciul prin care clientii pot sa vada in aplicatia BT Pay informatii cu privire la sumele de bani care sunt disponibile in conturile de la alte banci, si pe website-ul sau exista detalii despre ceea ce ofera.

BANCA Transilvania: Oficial, Serviciu Special pentru Clienti

BANCA Transilvania deschidere conturi

BANCA Transilvania spune ca in momentul de fata doar conturi de la bancile ING, BCR si Revolut pot fi adaugate in BT Pay pentru ca ai sai clienti sa poata vedea soldurile pe care le au disponibile acolo. Serviciul pe care BANCA Transilvania il ofera este unul foarte interesant si util, iar asta pentru ca nici la bancomatele sale nu pot fi verificate soldurile de bani de la alte banci, insa iata ca multumita unor acorduri cu ING, BCR si Revolut, acest lucru e posibil.

BANCA Transilvania nu ofera doar optiunea de a vedea soldurile conturilor de la alte banci, ci si tranzactiile care au fost efectuate, astfel ca vorbim despre vesti extrem de bune care ii vizeaza pe clienti. Pentru a beneficia de tot acest sistem, trebuie doar sa conectati conturile voastre de la ING, BCR, Revolut cu aplicatia BT Pay, iar apoi veti vedea in sectiunea dedicata informatii cu privire la banii pe care-i aveti in conturile de la aceste banci.

BANCA Transilvania nu e sigura banca la care sunt disponibile servicii de acest gen, insa este una dintre extrem de putinele care le ofera acum pentru clientii sai din tara.