BANCA Transilvania: Clientii VIzati de Decizia de Ultima Ora

BANCA Transilvania centre

BANCA Transilvania a anuntat in mod oficial o decizie de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, si din nou vorbim despre o veste foarte importanta care ii vizeaza pe oamenii din toata tara. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au dezvaluit care este programul agentiilor sale in perioada Pastelui, si in contrast cu alte banci, nu inchide chiar toate sucursalele pentru ca unele dintre ele pot funcitona si maine, sau pe 1 mai.

BANCA Transilvania dezvaluie mai jos pentru toti clientii din toata Romania decizia de a mentine in continuare deschise in zilele de 30 aprilie si 1 mai unele dintre agentiile sale din toata tara. Mai exact, intre orele 12:00 si 18:00 vor fi deschise agentiile BANCA Transilvania din unele centre comerciale din toata tara, teoretic din toate, dar e bine sa verificati exact ce se intampla inainte sa ajungeti in vreunul dintr-o anumita locatie.

BANCA Transilvania: Clientii VIzati de Decizia de Ultima Ora

BANCA Transilvania spune ca doar in ziua de 2 mai vor fi inchise toate agentiilesale din intreaga tara, prima zi de Paste inchizand cam totul in Romania, inclusiv centrele comerciale. De asta vor fi inchise si agentiile celor de la BANCA Transilvania, iar asta pentru ca incepand cu ziua de 3 mai lucrurile vor reveni la normal in centrele comerciale, iar agentiile bancii vor fi deschise din nou pentru toti clientii care vor sa ajunga in ele atunci.

BANCA Transilvania a gandit un program care ii ajuta pe clientii sai sa se bucure de ajutor daca au nevoie de el, astfel ca multi angajati vor avea doar o singura zi libera, in timp ce multi vor avea mai multe. Decizia pe care BANCA Transilvania este diferita fata de cele luate de multe alte banci, si asta ne arata ca pune accent foarte mare pe satisfactia clientilor sai, deci daca va numarati printre ei, atunci va veti putea bucura de masura impusa.

BANCA Transilvania mentine active serviciile sale online in toata aceasta perioada, si le va oferi ajutor tuturor clientilor care vor dori sa ceara ajutor, chiar si telefonic, pentru a-si rezolva problemele.