Raiffeisen Bank: Atentionare Oficiala pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank suspendare

Raiffeisen Bank a emis un anunt oficial de ultima ora pentru toti clientii din toata Romania, si ii atentioneaza pe acestia in legatura cu o decizie importanta despre care ei ar trebui sa stie chiar acum. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa inchida toate agentiile din tara in perioada 30 aprilie – 4 mai 2021, iar asta pentru ca sarbatorile pascale le vor aduce angajatilor din toata tara cateva zile libere foarte necesare in aceasta perioada din an.

Raiffeisen Bank nu e singura banca de la care vedem un anunt de acest gen, si altele luand masuri similare pentru a ii proteja pe angajati si clienti in aceasta perioada, si e important sa stiti acest lucru din timp. Avand in vedere ca nu vor fi deschise sucursalele celor de la Raiffeisen Bank in urmatoarele zile, ar fi bine sa stiti ca e nevoie sa va folositi de serviciile online pe care banca le ofera pentru a rezolva orice fel de probleme ati avea.

Raiffeisen Bank: Atentionare Oficiala pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank spune ca inclusiv departamentul pentru servicii clienti, Call Center, va fi inchis intre 30 aprilie si 4 mai, atfel ca nici macar acolo nu veti putea cere ajutor pentru problemele cu care va confruntati. Inchiderea este totusi una partiala, iar asta deoarece Call Center-ul celor de la Raiffeisen Bank va asigura serviciu de permanenta pentru anumite probleme cu care se confrunta clientii din toata tara, astfel ca ei vor putea cere ajutor acolo.

Raiffeisen Bank spune ca daca aveti probleme cu cardurile, Smart Mobile, Raiffeisen Online, sunteti clienti ai servicului Premium si FWR, atunci banca va va ajuta cu orice fel de probleme veti intampina. Raiffeisen Bank a luat aceasta decizie pentru ca exista multi clienti care inca vor avea nevoie de ajutor de la ea in urmatoarea perioada, astfel ca e nevoie totusi ca anumite servicii sa ramana functionale pentru toata lumea, si e bine sa stiti asta.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau toate informatiile necesare cu privire la programul agentiilor din toata tara, dar si cu detalii privind ceea ce ar trebui sa faceti daca intampinati probleme.