WhatsApp: Trucul Secret in Aplicatia din iPhone si Android

WhatsApp exasperare

WhatsApp are un truc secret in iPhone si Android despre care cel mai probabil nu ai stiut pana acum pentru ca nu e tocmai ceva usor de gasit, iar compania nu vorbeste despre el. Mai exact, cei de la WhatsApp ofera inca de anul trecut posibilitatea de a opri notificarile pentru grupurile de conversatii, insa nu total, iar asta pentru ca daca o persoana ne mentioneaza in acel grup, sau raspunde unui mesaj publicat de noi acolo, vom primi oricum o notificare de la aplicatie.

WhatsApp are aici o scapare in ceea ce priveste blocarea notificarilor din grupurile de conversatii, insa exista un truc de care ne putem folosi pentru a bloca inclusiv primirea acestui tip de notificari. Mai exact, daca alegem sa blocam individual persoanele care ne mentioneaza in aceste grupuri de pe WhatsApp, notificarile vor fi blocate complet, chiar daca ele ne mentioneaza in grupurile de conversatii, sau daca raspund la mesajele trimise de noi acolo.

WhatsApp: Trucul Secret in Aplicatia din iPhone si Android

WhatsApp a gandit sistemul sau de blocare a notificarilor pentru grupuri intr-un asemenea mod incat el poate fi eludat de catre unii dintre cei care stiu cum sa treaca peste implementarea nu tocmai buna facuta de companie. Desigur ca WhatsApp ar fi trebuit sa faca lucrurile mai bine, dar in lipsa unei asemenea solutii, nu ne ramane decat sa blocam individual persoanele cu care nu dorim sa vorbim, si de la care nu dorim sa primim absolut deloc notificari.

WhatsApp ne obliga sa facem acest lucru la nivel individual pana cand va oferi inclusiv posibilitatea de a bloca in totalitate notificarile de la grupuri, chiar daca ele vin prin mentionari, sau raspunsuri la mesaje. Ideea din spatele acestui truc este de a ii ajuta pe oamenii care sunt exasperati ca inca primesc mesaje de la grupuri pe care le-au blocat, dar care in realitate nu prea sunt chiar atat de blocate precum si-ar dori ei de fapt.

WhatsApp nu poate bloca acest truc pentru iPhone si Android, insa poate imbunatati semnificativ functionalitatea de care au parte utilizatorii in viata de zi cu zi cand folosesc platforma.