DIGI Mobil: Anuntul Oficial care a Surprins pe Toata Lumea

DIGI Mobil succes

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, cu aproape 4 milioane de clienti activi in acest moment, si este in continua crestere. Cei de la DIGI Mobil au anuntat ca inceputul de an 2021 a venit si cu surprize extrem de mari pentru ei, mai exact au reusit sa inregistreze un record de oameni portati in retea, aproape 100.000 de numare de telefonie mobila si fixa intrat in reteaua operatorului.

DIGI Mobil este de ceva vreme lider din acest punct de vedere, fara vreo posibilitatea ca vreun alt operator concurent sa-l ajunga din urma, iar acest lucru nu se va schimba prea curand. Cu aproape 100.000 de numere portate in reteaua DIGI Mobil in primele doua luni ale anului 2021, compania inregistreaza cifre impresionante din toate punctele de vedere in momentul de fata, si se pare ca totul va continua la fel si in lunile urmatoare pentru ei.

DIGI Mobil: Anuntul Oficial care a Surprins pe Toata Lumea

DIGI Mobil incheie astazi o noua campanie uriasa de portari in Romania, aceasta fiind pornita la inceputul lunii aprilie, si se va incheia chiar acum, iar rezultatele sunt cel mai probabil pe masura asteptarilor. Cei de la DIGI Mobil n-au dezvaluit deocamdata vreo informatie cu privire la cati oameni au venit in reteaua sa in urma acestei campanii de portare, insa mai mult ca sigur vorbim despre performante foarte bune inregistrate de catre operatorul de telecomunicatii.

DIGI Mobil a reusit sa atraga foarte multi oameni in reteaua sa multumita preturilor foarte mici pe care le are pentru serviciile pe care le ofera pentru clienti, ele fiind net inferioare celor ale altor operatori. Acest lucru ajuta DIGI Mobil sa ramana foarte competitiva pe piata de telecomunicatii, insa Telekom incearca din rasputeri sa gaseasca solutii pentru a contra promotiile grozave pe care cei de la RCS & RDS le ofera in momentul de fata.

DIGI Mobil atrage foarte multi clienti noi in reteaua sa in fiecare an, dar are o problema cu pastrarea lor din cauza faptului ca serviciile nu sunt tocmai de cea mai buna calitate, de aici venind si pretul foarte mic.