Vodafone: Anuntul Special de Paste pentru Milioane de Romani

Vodafone diaspora

Vodafone ii ajuta pe romanii din Europa sa intampine Pastele asa cum se cuvine, iar asta pentru ca a facut si un anunt special care ii vizeaza atat pe cei din Romania, cat si pe cei de peste hotare. Vodafone a decis sa anunte chiar inainte de Paste faptul ca le ofera romanilor din Spania o oferta speciala la cartela acolo, prin intermediul subsidiarei din tara romanii avand posibilitatea de a face apeluri nelimitate catre tara noastra in anul 2021.

Vodafone spune ca romanii care isi cumpara cartele de la Vodafone Spania pot beneficia de aceasta oferta, si pot suna nelimitat in Romania, asta in conditiile in care si din Romania se poate suna cam la fel. Vodafone prezinta o serie de oferte pe care le are in Spania pentru clienti, cu doar 10 euro cei care cumpara cartelele operatorului de acolo putand beneficia de trafic de internet de 10 GB impreuna cu posibilitatea de a suna nelimitat in Romania, si nu numai.

Vodafone: Anuntul Special de Paste pentru Milioane de Romani

Vodafone nu e singurul grup de telecomunicatii care nu are subsidiare doar in Romania, ci si in alte tari din Europa, dar e singurul care anunta o oferta speciala de acest gen pentru romani. Avand in vedere ca in Spania locuiesc milioane de romani in momentul de fata, mai mult ca sigur exista destui care ar fi dornici sa profite de promotia pe care cei de la Vodafone au anuntat-o pentru a se putea bucura de optiunea de a suna gratuit in tara.

Vodafone vine aici cu o oferta foarte interesanta si ieftina, iar asta pentru ca in general preturile serviciilor de telecomunicatii din tarile occidentale sunt mult mai mari decat cele din Romania. In aceasta situatie cei de la Vodafone le ofera romanilor posibilitatea de a se bucura de servicii la preturi neasteptat de bune, si desigur ca inclusiv acolo si isi pot porta numarul de telefon pentru a se bucura de ofertele speciale foarte bune disponibile acum.

Vodafone ofera mai multe detalii despre promotia sa in link-ul pe care l-a inclus in postarea pe care o vedeti mai sus, astfel ca puteti intra pe acea pagina pentru a citi informatiile disponibile.