Vestea de la Guvernul Romaniei care va Bucura Toti Romanii

0

Vestea Guvernul Romaniei normalitate

Guvernul Romaniei spune astazi ca Romania se indreapta cu pasi repezi spre revenirea la normalitate de la 1 iunie, iar asta pentru ca obiectivul de 5 milioane de oameni vaccinati cu cel putin o doza ar urma sa fie atins de catre autoritatile noastre.

Guvernul Romaniei a spus ca revenirea la normalitate depinde de vaccinarea a cat mai multor oameni, iar cum obiectivul de vaccinare ar urma sa fie indeplinit, dupa 1 iunie ar trebui sa inceapa si revenirea la normalitate pentru romani.

“Vreau să le mulțumesc tututor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată țara. Cu mașina personală, cu motocicleta, cu bicicleta, cu taxi-ul. La centrul din Piața Constituției s-a vaccinat un pacient pe minut. Accelerăm campania. Pe lângă programare pe platformă, avem centre drive-thru, vaccinare la medicul de familie, maratoane de vaccinare.
Avem toate condițiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. Singura soluție este vaccinul! România, hai că se poate! Împreună revenim la normalitate!”