Vestea de la Guvernul Romaniei care va Bucura Toti Romanii

Vestea Guvernul Romaniei normalitate

Guvernul Romaniei spune astazi ca Romania se indreapta cu pasi repezi spre revenirea la normalitate de la 1 iunie, iar asta pentru ca obiectivul de 5 milioane de oameni vaccinati cu cel putin o doza ar urma sa fie atins de catre autoritatile noastre.

Guvernul Romaniei a spus ca revenirea la normalitate depinde de vaccinarea a cat mai multor oameni, iar cum obiectivul de vaccinare ar urma sa fie indeplinit, dupa 1 iunie ar trebui sa inceapa si revenirea la normalitate pentru romani.

“Vreau să le mulțumesc tututor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată țara. Cu mașina personală, cu motocicleta, cu bicicleta, cu taxi-ul. La centrul din Piața Constituției s-a vaccinat un pacient pe minut. Accelerăm campania. Pe lângă programare pe platformă, avem centre drive-thru, vaccinare la medicul de familie, maratoane de vaccinare.
Avem toate condițiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. Singura soluție este vaccinul! România, hai că se poate! Împreună revenim la normalitate!”