Netflix: Oficial, Surpriza Anuntata Milioanelor de Abonati

Netflix sfarsit

Netflix a surprins intreaga planeta de Paste cu o surpriza oficiala la care mai nimeni nu se astepta in momentul de fata, insa iata ca totusi vin si gesturi bune in aceasta perioada din an. Mai exact, cei de la Netflix au publicat un nou trailer pentru partea a 2-a a sezonului 5 al serialului Lucifer, iar mai jos puteti vedea cum ar trebui sa se desfasoare finalul unuia dintre serialele care a “prins viata” dupa ce a fost preluat de catre compania americana.

Netflix a anuntase inca de acum vreo saptamana data de lansare pentru acest nou sezon al serialului, insa acum vine si cu un trailer pentru a ne dezvalui o parte din ceea ce ar trebui sa vedem pentru el. Acesta ar trebui sa fie sezonul de final al Lucifer, unul dintre serialele cu care Netflix se mandreste in momentul de fata, chiar daca nu a fost produs de catre companie, dar a fost salvat in mmentul in care era aproape de a disparea.

Netflix: Oficial, Surpriza Anuntata Milioanelor de Abonati

Netflix a investit serios in Lucifer si a reusit sa “readuca la viata” serialul doar pentru a-l incheia, desi unele zvonuri spuneau ca planurile companiei ar putea lua in calcul inclusiv un nou sezon dincolo de acesta. Avand in vedere ca pana acum nu s-a anuntat decat lansarea acestui sezon, putem trage concluzia ca nu se va merge mai departe de aceasta lansare programata pentru data de 28 mai de catre compania Netflix pentru abonati.

Netflix vrea sa incheie serialul Lucifer intr-un mod aparte, cu un final demn de un titlu atat de popular in randul tuturor abonatilor, asa ca mai mult ca sigur vom avea parte de actiune pe masura asteptarilor. Desigur ca mai avem de asteptat aproape o luna pana cand se va intampla acest lucru, dar macar stim ca Netflix urmeaza sa ne ofere ceva care sa ne fie cu adevarat de ajutor in momentul de fata, si asta e una dintre cele mai bune vesti.

Netflix mai pregateste o multitudine de alte surprize pentru abonatii din toata lumea, iar in zilele urmatoare vom afla despre multe dintre noutatile la care lucreaza compania americana.