Indemnul de la Guvernul Romaniei pentru Milioane de Romani

0

Indemnul Guvernul Romaniei vaccinare

Guvernul Romaniei are in prima zi de Paste un indemn foarte important pentru milioane de romani din toata tara, unul despre care toata lumea ar trebui sa stie pentru ca vorbim despre singura cale pentru a reveni la normalitate in momentul de fata.

Guvernul Romaniei lanseaza acest indemn prin Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, si le cere romanilor sa nu renunte la vaccinare, care ar trebui facuta inclusiv in aceste zile de sarbatoare daca oamenii au o programare inregistrata pentru a se imuniza.

“Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, mesaj cu ocazia Sărbătorilor Pascale:
“Suntem în zile de sărbătoare, zile pe care ni le dorim fericite, alături de cei dragi, cu bucurie și liniște. După un an întreg vă spun că înțeleg această dorință de a fi împreună. O resimt și eu. O resimțim cu toții. Vreau totuși să vă reamintesc că suntem într-o perioadă complicată. Este al doilea Paște pe care îl petrecem în aceste condiții.
Vă încurajez să respectăm măsurile de prevenire a infecției cu SARS-Cov-2 și să CONTINUĂM să ne vaccinăm! Zilele acestea, oferiți-vă și oferiți cadou șansa revenirii la normalitate prin vaccinare. Veți găsi centrele deschise și în aceste zile.
Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de noi în acest efort de a reveni la viața de dinainte de pandemie și vă urez Sărbători în tihnă și un Paște Luminat!””