BANCA Transilvania: Oficial, Anuntul Special dedicat Clientilor

BANCA Transilvania stele

BANCA Transilvania are pentru toti clientii sai din Romania un anunt oficial grozav care ar trebui sa fie in atentia tuturor dintre ei pentru ca vine cu vesti foarte bune, unele pe care nu ar trebui sa le trecem cu vederea. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le spun clientilor din toata tara ca in momentul de fata au posibilitatea de a se bucura de avantajele Star Card la o varietate de comercianti din Romania pentru a-si face cumparaturile zilnice.

BANCA Transilvania le spune romanilor din toata tara ca acest Star Card le ofera posibilitatea de a cumpara in rate fara dobanda o varietate de produse de la unele dintre cele mai mari magazine online din tara. Altex, Media Galaxy, Bigotti, Fashion Days sunt doar cateva dintre magazinele online, sau fizice, in care clientii de la BANCA Transilvania pot face cumparaturi in rate fara dobanda folosind Star Card, insa lista este mult mai lunga decat atat.

BANCA Transilvania: Oficial, Anuntul Special pentru Clienti

BANCA Transilvania ofera Star Card pentru oricare dintre clientii sai din toata tara, iar asta in conditiile in care exista destui care se pot bucura de promotiile foarte bune pe care banca le pune la dispozitie cu partenerii sai. Daca aveti aplicatia BT Pay, atuncia veti deasemenea posibilitatea de a va bucura de ofertele speciale listate de catre BANCA Transilvania pentru toata lumea, o sectiune speciala din cadrul sau avandu-le disponibile pentru noi.

BANCA Transilvania ofera de ceva vreme toate aceste promotii speciale prin intermediul Star CArd, astfel ca unii dintre clientii care au avut dorinta de a profita de toate, au putut sa o faca, de ceva vreme. Daca inca nu ati profitat de ofertele speciale pe care cei de la BANCA Transilvania le au, atunci poate ca ar fi cazul sa o faceti cat inca mai puteti, inainte ca promotiile sa dispara in totalitate, deci aveti putin timp la dispozitie pentru a nu rata ceva bun.

BANCA Transilvania ofera mai multe detalii despre promotiile Star Card direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a va bucura de toate promotiile existente acum.