DIGI Romania: Ce Nu Stiau Multi Clienti ca Primesc Gratuit

DIGI Romania mobilitate

DIGI Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, peste 10 milioane de clienti folosindu-i serviciile in toata tara, si numarul este in crestere. La fel ca alti operatori de telecomunicatii, cei de la DIGI Romania au decis sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de un beneficiu foarte mare pentru ca ii folosesc serviciile de telecomunicatii, mai exact acces gratuit la DIGI Online.

DIGI Romania ofera acest beneficiu in mod gratuit pentru milioane de clienti inca de acum cativa ani de zile, dar desigur ca nu stiu toti despre el, iar asta e perfect normal, pana la urma. Daca in cazul clientilor serviciilor de internet si televiziune e oarecum logic sa fie oferit acces gratuit la DIGI Online decatre cei de la DIGI Romania, surpriza e ca inclusiv cei care folosesc abonamentele DIGI Mobil au acces la aceasta platforma in momentul de fata in toata tara.

DIGI Romania: Ce Nu Stiau Multi Clienti ca Primesc Gratuit

DIGI Romania le spune clientilor care au abonamente de telefonie mobila ca pot folosi numarul de telefon al abonamentului propriu pentru a isi face un cont in platforma operatorului de telecomunicatii pentru logare. In baza acestui numar de telefon putem sa ne folosim de platforma pentru a vedea toate filmele, sau posturile de televiziune pe care DIGI Romania le transmite, si exista zeci din ultimele pe care le putem urmari oriunde in tara.

DIGI Romania ofera deasemenea internet nelimitat, teoretic, pentru clientii DIGI Mobil, astfel ca ei pot vedea pe propriile telefoane, tablete, oricate canale de televiziune vor, sau filmele difuzate in DIGI Online. Desigur ca in cazul filmelor vorbim despre un numar foarte limitat care este oferit de catre DIGI Romania pentru toti clientii, insa exista destule canale de televiziune care transmit foarte multe filme si seriale, deci le puteti urmari acolo.

DIGI Romania are toate detaliile in legatura cu acest acces gratuit disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca puteti merge acolo pentru a descoperi tot ceea ce ar trebui sa stiti chiar acum.