BCR Romania: Oficial, ce Pot Primi Gratuit Clientii in Mai

bcr romania mai

BCR Romania ii surprinde pe clientii din toata Romania inclusiv in luna mai, iar asta pentru ca a decis sa continue sa le ofere in mod gratuit ceva ce foarte multi ar trebui sa aiba in vedere. Mai exact, cei de la BCR Romania au decis sa continue in luna mai promotia prin care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga 500 de LEI gratuit daca aleg sa isi faca cumparaturile folosind George Moneyback, la partenerii din toata Romania.

BCR Romania a lansat acest sistem de tip moneyback cu destul de mult timp in urma pentru clientii din toata tara, insa campania prin care ofera 500 de LEI gratuit prin tragere la sorti e destul de noua. Clientii celor de la BCR Romania primesc inapoi o parte dintre banii cheltuiti pentru cumparaturi, in functie de fiecare oferta in parte, sume variind, si fiind in genera procente mici din ceea ce se cheltuie pentru comenzile facute.

BCR Romania: Oficial, ce Pot Primi Gratuit Clientii in Mai

BCR Romania are o varietate de magazine partenere cu care lucreaza pentru programul George Moneyback, astfel ca vorbim despre multe optiuni pentru clientii care sunt cu adevarat dornici sa profite de tot. Desigur ca va trebui sa va uitati cu foarte mare atentie printre toate promotiile care sunt listate pentru a alege cele mai bune de la BCR Romania de care doriti sa profitati, insa veti avea de unde gasi ceea ce va intereseaza sa cumparati.

BCR Romania ofera doar cate 500 de LEI pe luna pentru clientii sai din toata tara, deci este vorba si despre o concurenta destul de mare pentru a intra in posesia acestor bani pe care-i ofera banca. Oricine poate fi inscris pentru a castiga banii care sunt oferiti acum de catre BCR Romania, astfel ca nu conteaza ce fel de card aveti, ori cati bani aveti in cont, beneficiile fiind aceleasi pentru toti cei care se folosesc de George Moneyback acum.

BCR Romania are mai multe detalii despre acest sistem fie in aplicatia George, fie direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge in oricare dintre ele pentru a afla informatiile de care aveti nevoie.