Auchan: Mesajul Important, Ultima Sansa pentru Toti Clientii

Auchan sansa

Auchan a publicat un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, si ii anunta in mod oficial in legatura cu faptul ca aceasta este ultima sansa pentru ei de a primi gratuit 10.000 de euro. Mai exact, impreuna cu lansarea MyClub, cei de la Auchan au lansat inclusiv un concurs special pentru clientii din toata Romania, unul care are la baza o serie de premii in bani, premiul cel mare fiind in valoare de 10.000 de euro.

Auchan le ofera clientilor doar pana astazi posibilitatea de a se inscrie in cadrul MyClub si de a mai avea sansa de a castiga cei 10.000 de euro, astfel ca mai aveti doar cateva ore la dispozitie pentru a mai face asta. Auchan stie foarte bine cat de mare este interesul clientilor sai din toata Romania vis-a-vis de promotiile extrem de bune care sunt disponibile in momentul de fata in magazinele sale, asa ca MyClub e o metoda prin care preturile pot deveni si mai bune.

Auchan: Mesajul Important, Ultima Sansa pentru Toti Clientii

Auchan incearca sa ii ajute pe clientii sai din toata Romania sa nu rateze sansa de a castiga premii importante in bani multumita MyClub, si daca pana acum n-ati profitat de ocazie, ar fi bine sa nu o ratati. Separat de premiul principal in valoare de 10.000 de euro, cei de la Auchan au deasemenea alte premii de valori mai mici oferite, insa acelea sunt oferite in numar mai mare, astfel ca sansele de castig sunt deasemenea mai multe.

Auchan le permite clientilor romani sa mai participe la acest concurs doar daca isi mai fac pana astazi cont in MyClub, iar de maine incolo probabil ca oricare conturi noi vor beneficia de alte surprize, mai mici. E improbabil ca Auchan sa mai ofere premii la fel de mari pentru clientii sai si dupa concursul care se va termina acum, astfel ca profitati cat totul este disponibil inainte sa dispara in totalitate pentru ca s-ar putea sa regretati.

Auchan are o varietate de oferte disponibile in magazinele sale, astfel ca multumita MyClub puteti beneficia si de preturi excelente pentru ceea ce doriti sa cumparati chiar acum.