GTA 6: Anuntul care a Suparat Fanii Rockstar din Toata Lumea

GTA 6 intern

GTA 6 este unul dintere cele mai asteptate jocuri din intreaga lume, iar cei de la Rockstar Games stiu acest lucru si lucreaza intens pentru a aduce cat mai rapid pe piata noul titlu, dar din pacate se pare ca mai avem de asteptat inainte sa apara tot.

GTA 6 ar urma sa fie lansat cel mai devreme pe final de an 2023, sau cel putin asta ne spune un aparent leaker care ar avea informatii cu privire la planurile pe care compania Rockstar Games le-ar avea in momentul de fata cu privire la noul joc.

GTA 6 ar fi stabilit finalul de an 2023 ca perioada de lansare in urma felului in care a evoluat procesul de dezvoltare pentru titlu, si se pare ca nu vom avea parte de joc mai devreme, ceea ce desigur ca este dezamagitor pentru foarte multa lume.

GTA 6 are foarte multe noutati importante pregatite pentru lansare pentru jucatorii din intreaga lume, insa nu toate dintre ele au fost dezvaluite pana in momentul de fata, astfel ca mai avem de asteptat pana cand vom afla surprizele majore de la Rockstar.

GTA 6 lansat pe final de an 2023 va lasa o distanta de aproximativ 10 ani fata de GTA 5, ceva ce pana acum nu a mai fost facut de catre cei de la Rockstar Games, insa iata ca succesul GTA Online convinge compania sa amane lansarea unui joc complet nou.