Coronavirus: Cea mai mare Transa de Vaccin AstraZeneca a Ajuns in Romania

Coronavirus mare Transa Vaccin AstraZeneca Ajuns Romania

Cea maim mare transa de vaccin AstraZeneca impotriva Coronavirus, care acum se numeste VaxZevria, a ajuns in Romania noaptea trecuta, 643.000 de doze intrand in tara si fiind pregatite pentru distribuire in toate centrele in care lumea vrea sa se vaccineze.

Vaccinarea cu serul de la AstraZeneca este disponibila fara programare peste tot in Romania in momentul de fata, astfel ca puteti merge in orice centru pentru a va imuniza impotriva Coronavirus chiar in acest moment, daca doriti cu adevarat asta.

“Cea mai mare tranșă de vaccin Vaxzevria (AstraZeneca) a sosit în România!
În această seară, în jurul orelor 20.20, au intrat în țară 643.200 doze de vaccin Vaxzevria (AstraZeneca), prin Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II.
Vă puteți vaccina fără programare în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria, în funcție de locurile disponibile, și în cadrul evenimentelor tip Maraton sau în centrele Drive-Thru.
Menționăm că, până în prezent, în Uniunea Europeană au fost autorizate patru vaccinuri împotriva COVID-19: Comirnaty (Pfizer), Moderna, Vaxzevria (AstraZeneca) și Janssen (Johnson&Johnson).”