Carrefour: Ultimele Zile, Electrocasnice Reduse pana la 50%

Carrefour taiere

Carrefour continua dupa Paste sa le ofere clientilor sai din toata Romania un urias beneficiu de care oricare dintre ei pot profita in momentul de fata, iar asta in conditiile in care mai sunt doar cateva zile de oferta. Cei de la Carrefour au anuntat inainte de Paste o noua campanie promotionala prin care ofera electrocasnice la jumatate de pret impreuna cu alte tipuri de produse electronice, unele IT, sau diverse din categoria celor de telecomunicatii.

Carrefour vine cu aceasta surpriza grozava pentru ca romanii sunt dornici sa profite de electrocasnice care sunt vandute la jumatate de pret in Romania, si veti gasi cu siguranta destule modele interesante. Carrefour vinde produse electrocasnice de la cei mai importanti producatori din toata lumea, astfel ca daca exista vreun model pe care sa fi dorit sa il cumparati, cel mai probabil il veti gasi acolo, si asta pentru ca ofertele sunt extrem de bune chiar acum.

Carrefour: Ultimele Zile, Electrocasnice Reduse pana la 50%

Carrefour taiere preturi electrocasnice

Carrefour are toate produsele listate in categorii diferite in momentul de fata in Romania, astfel ca trebuie doar sa va uitati la fiecare in parte pentru a alege ceea ce credeti ca vi se potriveste. Preturile reduse pana la jumatate de catre cei de la Carrefour se aplica pentru diverse modele care sunt vandute acum, deci nu toate beneficiaza de reduceri atat de mari, ceea ce pana la urma este perfect normal pentru orice fel de magazin online din Romania.

Carrefour are aceste promotii speciale disponibile exclusiv in cadrul magazinului sau online, nu si in magazinele fizice, deci nu veti putea cumpara nimic din ele la pret promotional. Promotia a fost gandita asa de la bun inceput de catre cei de la Carrefour, astfel ca desi puteti vedea fizic produsul in magazinele din toata tara, nu puteti sa il cumparati la pret redus decat din magazinul online, asa ca trebuie sa verificati sa fie exact aceleasi modele.

Carrefour desfasoara aceasta campanie doar pana in data de 9 mai, astfel ca mai aveti putin timp la dispozitie pentru a va bucura de aceasta oferta speciala listata in Romania.