ING Bank: Atentie! Important Mesaj Oficial pentru Clienti

ING Bank evitare

ING Bank a emis un nou mesaj oficial de atentionare pentru clientii sai din toata Romania, si vorbim despre ceva foarte important despre care ar trebui sa stii chiar in acest moment. Mai exact, cei de la ING Bank continua seria mesajelor de informare pentru clienti in legatura cu actualizarea aplicatiilor sale pentru telefoane mobile, si restrictionarea accesului la serviciile de care beneficiaza in momentul de fata o parte dintre clientii sai din toata tara.

ING Bank le spune acum romanilor care folosesc aplicatia ING Business pe telefoanele cu sistem de operare Android ca ar trebui sa isi actualizeze imediat aplicatia la cea mai recenta versiune. ING Bank le spune clientilor sa faca asta pana maine, 6 mai, altfel e posibil ca accesul la ea sa fie restrictionat, asa cum se intampla si in cazul clientilor persoane fizice care nu au instalat cea mai recenta versiune a aplicatiei pe telefoanele pe care le au.

ING Bank: Atentie! Important Mesaj Oficial pentru Clienti

ING Bank evitare afaceri blocare

ING Bank a implementat o serie de schimbari extrem de importante pentru clientii sai din Romania in cele mai recente versiuni ale aplicatiilor pe care le ofera pentru iPhone si Android. Din cauza schimbarilor facute in cadrul acestor aplicatii, cei de la ING Bank le cer tuturor romanilor sa-si actualizeze aplicatiile din telefoane pentru a beneficia de cea mai buna experienta posibila, sid esigur pentru a putea folosi in continuare aplicatiile in dispozitive.

ING Bank a emis aceasta atentionare noua direct in website-ul in care ofera informatii cu privire la starea serviciilor de care beneficiaza clientii din toata tara, acolo unde se listeaza si problemele de functionare. ING Bank nu spune acolo ce se va intampla dupa 6 mai cu clientii care nu isi actualizeaza aplicatia ING Business la cea mai recenta versiune pe telefoanele Android, dar v-am spus mai sus la ceea ce ar trebui sa va asteptati de la banca din Romania.

ING Bank incearca sa ii protejeze pe toti clientii sai din Romania, iar actualizarile pentru aplicatiile sale sunt foarte importante pentru a oferi siguranta in folosirea serviciilor.