BANCA Transilvania: Beneficiul Oficial, ce Nu Stiau Clientii

BANCA Transilvania digital

BANCA Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania, si una care ofera unele dintre cele mai bune beneficii pentru clientii sai, in special pe partea de inovatii in materie tehnologica. Cei de la BANCA Transilvania au lansat pentru clientii din toata Romania o aplicatie speciala numita BT Pay, ea fiind disponibila atat pentru iPhone, cat si pentru Android, iar prin intermediul sau oricare dintre clienti se pot bucura de beneficii speciale de la banca.

BANCA Transilvania incearca sa le ofere clientilor cele mai bune servicii, beneficii, si cea mai buna experienta posibila, iar ceea ce ofera prin intermediul acestei aplicatii este fix acest lucru. Despre unul dintre aceste beneficii vorbim acum, el permitandu-le clientilor BANCA Transilvania sa isi genereze carduri virtuale in aplicatia BT Pay, ele putand fi folosite ca orice fel de card normal pe care clientul il are, inclusiv pentru retrageri de la bancomate.

BANCA Transilvania: Beneficiul Oficial, ce Nu Stiau Clientii

BANCA Transilvania digital carduri

BANCA Transilvania le permite clientilor sa-si genereze carduri virtuale pentru oricare dintre cardurile fizice pe care le au, astfel ca ei le pot folosi pentru a face plati in magazinele in care merg, sau plati online. Interesant este ca BANCA Transilvania ofera inclusiv posibilitatea de a adauga carduri si de la alte banci in aplicatia BT Pay, ele putand fi folosite in aproximativ acelasi mod, exceptie facand retragerile de bani de la bancomate, iar asta pentru ucrurile sunt putin mai complicate cu aceste proceduri.

BANCA Transilvania ofera aceasta functionalitate de ceva vreme pentru toti clientii sai din toata Romania, astfel ca oricine e interesat sa profite de ea, poate sa o faca in acest moment fara probleme. Desigur ca trebuie adaugate manual cardurile altor banci in aplicatia BT Pay, in timp ce cardurile de la BANCA Transilvania sunt adaugate in mod automat in momentul in care sunt emise, deci din acest punct de vedere nu trebuie sa va faceti griji.

BANCA Transilvania implementeaza in mod constant functii noi pentru aplicatia BT Pay, astfel ca ne putem astepta si la alte surprize grozave in perioada urmatoare de la banca romaneasca.