Orange: Mesajul Oficial ce Vizeaza Romanii din Toata Tara

Orange rezervare

Orange a publicat astazi un nou mesaj care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, si vorbeste despre un serviciu de care acestia pot profita in momentul de fata, si care poate fi util pentru unii. Mai exact, cei de la Orange le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a rezerva produse din magazinul online pentru ridicare in magazinele fizice din toata tara, procedura fiind explicata in aceasta pagina pentru toti clientii interesati.

Orange nu permite totusi folosirea acestui serviciu in chiar orice fel de conditii, iar asta pentru ca le cere clientilor sa plateasca suma de 50 de LEI in avans pentru a rezerva un produs intr-un magazin fizic. Aceasta suma se transforma intr-un voucher care mai apoi e folosit pentru a reduce banii din pretul produsului care trebuie cumparat, ideea impunerii platii fiind de a nu transporta fara rost un produs la magazin, fara ca in final clientul sa il ridice.

Orange: Mesajul Oficial ce Vizeaza Romanii din Toata Tara

Orange ofera acest serviciu pentru cei care vor neaparat sa-si ridice produsul dintr-o locatie fizica, si eventual sa il testeze acolo pentru a vedea ca totul functioneaza asa cum trebuie. In mod normal livrarea produsului intr-un magazin al celor de la Orange n-ar trebui sa se faca mai repede decat livrarea la o adresa specificata de client, insa desigur ca toate aceste lucruri variaza in functie de firma de curierat folosita de catre operator pentru livrarea produselor.

Orange are stocuri separate pentru magazinele fizice si cel online, astfel ca produsele trebuie mutate dintr-o parte in alta, daca nu se afla in stocul fizic al unui magazin de-al sau. Desigur ca in aceasta perioada e recomandabil sa profitati de livrarea la domiciliu, care e oricum si gratuita pentru multe produse, ceea ce e valabil si pentru ridicarea dintr-un magazin, dar e mai sigur pentru voi sa primiti acasa produsul decat sa il ridicat de undeva.

Orange ofera acest beneficiu de foarte multa vreme pentru clientii sai din Romania, si mai multe detalii despre procesul prin care puteti profita de el exista pe website-ul sau.