Vodafone: Oficial, este Gratuit si Nelimitat pentru Clienti

Vodafone socializare

Vodafone isi surprinde milioane de clienti in aceasta seara cu un anunt foarte importanta care le spune ce primesc gratuit si nelimitat chiar acum, iar vestile sunt extrem de bune pentru noi. Mai exact, cei de la Vodafone fac referire la o promotie care vizeaza clientii care folosesc cartele prepay, si care se bucura de trafic nelimitat gratuit pentru anumite platforme de socializare care sunt accesate de catre milioane dintre romani in fiecare zi.

Vodafone a publicat acest mesaj pentru a le readuce aminte clientilor din toata tara de ceea ce pot primi fara sa plateasca in momentul de fata, compania oferind de ceva vreme aceasta gratuitate. Vodafone spune ca Tik Tok, Facebook, WhatsApp, Messenger, Instagram, Pinterest, Tumblr, Twitter si Viber sunt platformele pentru care ofera gratuit si nelimitat trafic de internet, deci le puteti folosi pe toate fara oprire oricand doriti sa faceti acest lucru.

Vodafone: Oficial, este Gratuit si Nelimitat pentru Clienti

Vodafone nu e singurul operator de telecomunicatii care ofera trafic gratuit si nelimitat pentru platforme de socializare, dar e singurul, din cate stiu eu, care ofera gratuitate pentru atat de multe. Vorbim despre cele mai mari platforme de acest gen care sunt folosite de miliarde de oameni in fiecare zi, cu trafic foarte mare generat in mod constant, insa cei de la Vodafone au decis oricum sa ofere gratuitate pentru folosirea lor de pe telefoanele mobile.

Vodafone ofera deasemenea separat de toate acestea si zeci de GB de trafic de internet pentru a accesa si orice altceva de pe internet, impreuna cu mii de minute si SMS-uri, totul ca parte a ofertelor sale pentru cartele prepay. Vodafone are aceste tipuri de oferte pentru a contra mult mai serios ceea ce ofera concurenta in toata Romania, desigur la preturi mai mici decat cele pe care le practica acest operator in momentul de fata, asa ca e bine sa stiti ce primiti.

Vodafone are in website-ul sau toate detaliile necesare pentru a afla ce primiti in mod gratuit daca folositi cartelele sale preplatite, si va puteti alege inclusiv extraoptiunea cea mai buna.