Facebook vrea sa te Conecteze cu “Vecinii” din Cartier

Facebook cartier

Facebook incepe sa testeze o noua functionalitate foarte importanta pentru utilizatorii sai din intreaga lume, una care are menirea de a-i ajuta pe toti sa intre mai usor in contact cu persoanele care locuiesc in apropierea lor, totul fiind denumit Facebook Neighborhoods.

Facebook testeaza doar in SUA aceasta noua schimbare pentru reteaua de socializare, si ii ajuta pe oameni sa intre in contact cu persoanele care locuiesc in vecinatatea lor, desigur intr-o raza teritoriala suficient de mare pentru ca sistemul sa fie relevant.

Facebook vrea sa ajute oamenii sa gaseasca alte persoane, sau grupuri de persoane, cu care ar avea ceva in comun, cu care sa se poata imprieteni si ideea in sine nu e rea, chiar daca suntem in pandemie si in mod normal distantarea sociala ar trebui sa fie o regula.

Facebook cartier prieteni

“Facebook Neighborhoods este o secțiune a aplicației Facebook dedicată cartierului dvs., cu un profil Neighborhoods diferit de profilul dvs. principal Facebook. Pentru a vă alătura, va trebui să aveți 18 ani sau mai mult și să vă confirmați vecinătatea. Puteți alege să vă alăturați doar propriului cartier sau, în plus, aveți și opțiunea de a vă alătura cartierelor din apropiere pentru a vedea vecinii și postările din cartierele din jur.”