WhatsApp: Anunt Oficial cu Trucurile Secrete pentru Noi

WhatsApp scurtaturi

WhatsApp a publicat un anunt oficial care vizeaza multe dintre cele 2 miliarde de persoane care folosesc platforma de mesagerie in momentul de fata, si el ne arata cate trucuri secrete pe care le putem folosi. Vorbim despre trucuri care sunt utilizabile pe Windows si Mac, inclusiv din browserele calculatoarelor cu care folosim WhatsApp Web, compania WhatsApp considerand ca ele ar putea fi utile pentru a ne face experienta de folosire a platformei una mult mai buna.

WhatsApp a mai prezentat de-a lungul timpului trucuri de acest gen pentru platforma sa, ele avand menirea de a ne ajuta sa facem mai rapid ceea ce in mod normal ar necesita ceva mai multa complicare. Trucurile pot fi folosite fix asa precum le puteti vedea in imaginile de mai jos, astfel ca nu e nevoie sa faceti nimic mai mult decat sa urmati instructiunile pentru a va simplifica modalitatile de interactiune cu platforma de mesagerie chiar acum.

WhatsApp: Anuntul Oficial cu Trucurile Secrete Importante

WhatsApp ne arata prin trucurile sale cum putem folosi diverse stiluri de scris in conversatiile pe care le avem cu prietenii, cum putem sterge conversatii, sau cum putem opri notificarile de la ele. Marcarea unor mesaje ca fiind citite, arhivarea conversatiilor, cautarea prin conversatii, crearea de grupuri noi, crearea unei conversatii noi, sau accesarea sectiunii de setari pot fi mult mai usor realizate in WhatsApp multumita acestor trucuri secrete.

WhatsApp ne prezinta combinatii de taste pe care le putem apasa pentru a ne bucura de utilizarea acestor trucuri secrete care sunt disponibile chiar acum, si multumita lor ne putem imbunatati experienta de folosire. Cei de la WhatsApp stiu foarte bine ca exista multi oameni care chiar vor sa se foloseasca de trucuri de acest gen pentru utilizarea mai simpla a platformei sale, si daca nu stiati despre ele, atunci probabil ca le veti folosi cu placere.

WhatsApp va mai dezvalui cu siguranta si alte trucuri secrete in viitor, mai ales daca este vorba despre telefoanele iPhone si Android, pentru care exista destule de ceva vreme.