CEC Bank: Anuntul Oficial, ce Ofera Gratuit pentru Clienti

CEC Bank premiere

CEC Bank isi anunta in mod oficial clientii din toata Romania in legatura cu o decizie extrem de importanta pe care a luat-o, si care ar putea avea un impact foarte mare asupra unora dintre ei. Mai exact, cei de la CEC Bank au anuntat un parteneriat cu cei de la VISA pentru a le oferi clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga 500 de euro saptamanal daca isi fac cumparaturile la Kaufland folosind cardurile emise de catre banca pana acum.

CEC Bank le reaminteste acum clientilor despre ceea ce le-a mai spus deja cu nu foarte mult timp in urma, banca incercand sa ii ajute sa ii ia banii pe care ii ofera impreuna cu cei de la VISA. Cei 500 de euro oferiti saptamanal de catre CEC Bank si VISA pentru cumparaturile facute de la Kaufland au drept finalitate un premiu principal in valoare de 1500 de euro, unul substantial, care poate fi castigat doar de catre un singur client norocos.

CEC Bank: Anuntul Oficial, ce Ofera Gratuit pentru Clienti

CEC Bank spune ca doar un singur client are sansa de a castiga saptamanal 500 de euro ca parte a acestei campanii, deci pana pe 30 mai vor mai fi putine premii de castigat de la banca. Premium de 1500 de euro va fi extras de catre cei de la CEC Bank dupa aceasta data, deci va trebui sa asteptati pana dupa ea pentru a vedea daca ati castigat vreun ban din aceasta campanie, sau daca va trebui sa asteptati alta pentru o noua sansa de castig.

CEC Bank ofera pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la campania care se afla in momentul acesta in plin proces de desfasurare, si desigur ca ar fi bine sa va uitati acolo la tot. Deocamdata cei de la CEC Bank nu au anuntat vreo alta campanie de acest gen pentru clientii care sunt dornici sa profite de concursurile organizate de catre banca, asa ca e posibil sa nu mai aveti prea curand sansa de a va bucura de ceva similar de la banca, din pacate.

CEC Bank nu pare sa limiteze in vreun fel tipurile de clienti care se pot bucura de oferta, separat de obligatia folosirii unui card VISA, deci foarte multa lume ar trebui sa poata participa.