DIGI Romania: Anunt OFICIAL Important pentru Toti Clientii

DIGI Romania zilele

DIGI Romania surprinde din nou romanii din toata tara cu un important anunt oficial care ii vizeaza pe toti dintre ei, si vorbim despre vesti care ar trebui sa ajunga in atentia a milioane de oameni. Dupa ce pana acum DIGI Romania a desfasurat o campanie promotionala de portare in propria retea, acum compania a anuntat DIGI Days, in cadrul carora urmeaza sa ofere reduceri pentru o gama variata de servicii pe care le ofera pentru clientii din toata tara.

DIGI Romania vizeaza milioane, peste milioane, de romani cu anuntul oficial pe care l-a facut in cursul acestei zile, si vorbim despre oferte care se adreseaza exclusiv lor saptamana viitoare. De luni si pana duminica, DIGI Romania va avea o serie de promotii foarte bune exclusiv pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca ei vor putea profita de contractarea unor servicii care vor beneficia de reducere de 50% pentru o perioada de 6 luni de zile.

DIGI Romania: Anunt OFICIAL Important pentru Toti Clientii

DIGI Romania zilele clientilor

DIGI Romania ofera posibilitatea de a activa abonamente de internet, telefonie mobila, televiziune, cu reducere de 50% pentru clienti pe o perioada de 6 luni de zile, oferta fiind una excelenta. DIGI Romania vrea sa le arate tuturor clientilor sai cat de mult apreciaza faptul ca au ales sa-i foloseasca serviciile, astfel ca a gandit toata aceasta campanie exclusiv pentru ei, fara ca romanii care nu ii sunt clienti sa poata profita in vreun fel de aceasta campanie.

DIGI Romania le va cere tuturor clientilor sa incheie contracte valabile pentru o perioada de 2 ani de zile pentru a putea profita de aceste promotii, astfel ca nu veti putea rezilia oricand contractul. Cele 6 luni de reducere de 50% pentru contractul incheiat cu DIGI Romania sunt impartite pe toata perioada sa de desfasurare, deci nu veti avea reducerea aplicata toata in primele luni de contract, ci segmetat, pana aproape de finalul acestuia, aceasta fiind politica companiei.

DIGI Romania le va permite clientilor sa beneficieze de aceasta oferta atat in magazine, cat si online, deci n-ar fi rau sa profitati de ea cat va fi disponibila doar saptamana viitoare.