DACIA Logan 3: Problema Serioasa ce devine mai Complicata

DACIA Logan 3 complicata

DACIA Logan 3 este masina anului in Romania, conform celor de la DACIA, iar asta a ajutat foarte mult la cresterea vanzarilor pentru noul model de sedan pe care producatorul romani l-a lansat pentru clientii din toata lumea. Desi DACIA Logan 3 a avut parte de un start de foarte mare succes, din pacate o problema la care multi nu se asteptau a aparut, ea afectand substantial procesul de productie, si vorbim despre lipsa microchip-urilor pentru componente.

DACIA Logan 3 a fost afectata de doua ori de aceasta problema pana acum, insa ea devine tot mai complicata pentru ca inca nu exista o solutie pe termen lung pentru rezolvarea sa. Renault are aceasta problema la nivel de grup cu productia de automobile, iar DACIA Logan 3 e doar unul dintre cele afectate, aparent inclusiv lansarea DACIA Duster 2022 fiind amanata cu o luna, deocamdata, din cauza lipsei de microchip-uri si a suspendarii productiei chiar si in Romania.

DACIA Logan 3: Problema Serioasa ce devine mai Complicata

DACIA Logan 3 ar putea avea probleme serioase cu livrarea modelelor pe care le comanda clientii, iar asta pentru ca productia se face cu dificultate in lipsa microchip-urilor atat de necesare pentru componente. Asta inseamna perioade mai lungi de asteptare pentru toata lumea cand vine vorba despre comandarea unei DACIA Logan 3, iar lucrurile ar putea deveni si mai serioase pentru ca situatia grea a Indiei e pe cale sa afecteze si transportul maritim de produse.

DACIA Logan 3 a avut foarte mare succes chiar si in ciuda faptului ca a obtinut numai 2 stele la testele Euro NCAP, si asta nu se va schimba prea curand, doar lipsa microchip-urilor putand fi o problema pentru cresterea vanzarilor. Desigur ca Renault incearca la nivel de grup sa obtina resursele necesare pentru a mentine vanzarile la un nivel ridicat pentru toate modelele de masini, insa cele mai cautate, ca DACIA Logan 3, ar putea fi cele mai afectate.

DACIA Logan 3 va fi baza si pentru un nou model care va fi lansat in toamna acesuti an, el combinand modelele MCV si Lodgy, dupa cum am vazut deja inclusiv in pozele spion cu masina.