Anuntul Guvernului Romaniei privind Relaxarea Restrictiilor

Anuntul Guvernului Romaniei Relaxarea Restrictiilor

Guvernul Romaniei se pregateste sa relaxeze restrictiile in Romania inainte de inceputul verii, iar primul-ministru a dezvaluit faptul ca in curand vor fi anuntate primele masuri care vor fi aplicate pentru a incepe revenirea la normalitate in tara noastra.

Guvernul Romaniei a dezvaluit deja ca va permite renuntarea la masca de protectie pe plaja si la munte, insa vor fi aplicate si alte masuri pentru a mai relaxa din restrictiile care au fost impuse in ultimele luni de zile in toata tara pentru romani.

“Am vizitat astăzi centrul de vaccinare de la Sala Palatului. Și am văzut oameni fericiți pentru că au ales să se vaccineze. Vă încurajez pe toţi, cei care încă nu v-aţi vaccinat, să veniţi să vă imunizați. Am vorbit cu câțiva oameni care s-au vaccinat, experienţa este rapidă, totul se face rapid, uşor, nu staţi mult şi după aceea veţi vedea că începe o altă viaţă. De asta avem nevoie. Începând de astăzi, în România, vă puteți vaccina fără programare. Totul e foarte simplu. Doar așa putem să vorbim de un pas important: revenirea spre normalitate de la 1 iunie. Veți vedea că măsurile pe care le vom anunța în curând vor arăta clar că România este pe drumul cel bun și mai aproape de normalitate.

În curând începem o nouă viață!”