BANCA Transilvania: Oficial, ce le Ofera Exclusiv Romanilor

BANCA Transilvania vibratii

BANCA Transilvania a facut un nou anunt oficial prin care dezvaluie ce le ofera exclusiv romanilor din toata tara, si vorbim despre noi vesti extrem de bune care vin pentru toata lumea. BANCA Transilvania a decis ca saptamana viitoare va organiza o noua runda de oferte speciale pentru romanii din toata tara, sub denumirea Good Vibes Only, si va avea promotii pentru o varietate de servicii bancare pe care le ofera in momentul de fata pentru noi.

BANCA Transilvania n-a mai organizat de ceva vreme o campanie promotionala pentru serviciile pe care le ofera, cele din trecut avand succes destul de mare, asa ca in 10 mai vom vedea una noua. In campaniile anterioare cei de la BANCA Transilvania au oferit pentru clienti posibilitatea de a contracta credite cu dobanzi reduse, carduri fara comisioane, au avut oferte de leasing foarte avantajoase, si multe alte beneficii interesante.

BANCA Transilvania: Oficial, ce le Ofera Exclusiv Romanilor

BANCA Transilvania va desfasura aceasta campanie promotionala pentru doar 4 zile, astfel ca aveti destul timp la dispozitie pentru a profita de ceea ce va banca pentru toata lumea. Dupa cum puteti vedea si din imaginea publicata de catre BANCA Transilvania, vorbim cel mai probabil din nou de oferte la credite de nevoi personale, credite imobiliare, oferte de leasing pentru masini, insa mai mult ca sigur vor exista si alte surprize interesante.

BANCA Transilvania vrea sa isi creasca substantial numarul de clienti in toata Romania, astfel ca ofertele pe care le-a gandit vor fi cel mai probabil suficient de atractive pentru clienti. De aceste oferte vor putea profita atat clientii care beneficiaza deja de serviciile BANCA Transilvania, cat si alti romani care vor sa devina clienti ai bancii, astfel ca n-ar trebui sa existe restrictii din vreun punct de vedere pentru promotiile care vor fi anuntate.

BANCA Transilvania va avea toate promotiile disponibile intr-o sectiune speciala a website-ului sau, asa ca va trebui sa mergeti in ea pentru a va bucura de toate promotiile speciale.