Orange: Decizia Oficiala, ce Ofera Gratuit 6 Luni Clientilor

Orange inteligent

Orange a luat o decizie foarte importanta pentru clientii din toata Romania, si a decis sa le ofere gratuit timp de 6 luni de zile un beneficiu urias, si totul ca o surpriza foarte interesanta. Mai exact, cei de la Orange au luat decizia de a le oferi clientilor din toata Romania posibilitatea de a beneficia de acces gratuit timp de 6 luni de zile la Netflix daca incheie unul dintre abonamentele Smart pe care le are disponibile in aceasta pagina, impreuna cu toate beneficiile.

Orange ne arata aici cat de mult pret pune pe clientii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care vorbim despre o surpriza care se aplica pentru un tip de abonament care nu este de televiziune. Orange le ofera clientilor 6 luni de gratuitate pentru platforma de streaming doar pentru abonamentul sau de telefonie mobila, deci nu e nevoie sa aveti si un abonament de televiziune pentru a primi acces gratuit timp de 6 luni la tot continutul care este oferit.

Orange: Decizia Oficiala, ce Ofera Gratuit 6 Luni Clientilor

Orange calca aici pe urmele competitorilor sai, care au avut oferte similare, insa in general pentru abonamentele de internet si televiziune, nu pentru cele de telefonie mobila. Chiar si asa, gratuitatea de 6 luni pe care o ofera cei de la Orange pentru oricare dintre clientii noi care contracteaza aceste abonamente este una de care ar trebui sa profitati daca va ganditi sa activati serviciile operatorului, abonamentele Smart avand preturi care pornesc de la 15 euro.

Orange nu ofera acest beneficiu si pentru abonamentele din categoria Fun, astfel ca acolo nu beneficiati decat de ceea ce se ofera pe partea de servicii de telefonie mobila, si nimic mai mult. In ceea ce priveste felul in care se ofera gratuitatea, e vorba de credit incarcat in contul platformei de streaming, acesta consumandu-se automat in fiecare luna, pana la cele 6 luni, el acoperind abonamentul de 10 euro pentru versiunea HD a sa.

Orange are aceasta promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca profitati de ea cat inca mai aveti timp sa faceti acest lucru, inainte sa dispara complet.