Raiffeisen Bank: Atentie! Anunt de Ultima Ora pentru Clienti

Raiffeisen Bank actiuni

Raiffeisen Bank a emis o atentionare de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbeste despre o decizie pe care a luat-o si care are impact pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank isi anunta clientii din toata tara in legatura cu faptul ca in cursu noptii trecute a efectuat o serie de lucrari de mentenanta pentru infrastructura in baza careia isi ofera serviciile, dar si ca diseara va face acelasi lucru.

Raiffeisen Bank spune ca toti clientii sai din toata Romania ar trebui sa stie ceea ce a decis sa faca deoarece ei ar putea avea probleme mari in a folosi serviciile sale. Raiffeisen Bank va face in cursul noptii dintre 8 si 9 mai, intre orele 22:00 si 03:00, o serie de lucrari de mentenanta la infrastructura in baza careia functioneaza serviciile bancare pe care le ofera pentru clienti, astfel ca unele dintre ele ar putea fi complet nefunctionale in aceasta perioada de timp.

Raiffeisen Bank: Atentie! Anunt de Ultima Ora pentru Clienti

Raiffeisen Bank spune ca Raipay, Noile Raiffeisen Smart Mobile, Raiffeisen Online, tranzactiile cu cardurile atat online cat si la POS, impreuna cu tranzactiile la bancomante, sau MFM, vor fi indisponibile. In toata aceasta perioada clientii Raiffeisen Bank nu vor putea folosi vreunul dintre servicii, deci daca aveti de facut plati online, fizice, sau aveti de scos bani, e bine sa stiti ca ar trebui sa evitati totul, sau sa scoateti bani in avans pentru a face plati fizice.

Raiffeisen Bank face toate aceste lucrari pentru a imbunatati calitatea serviciilor de care se bucura clientii sai din toata Romania, iar asta inseamna o experienta mai buna de folosire pentru noi. Este nevoie de perioade de indisponibilitate de acest gen pentru ca serviciile celor de la Raiffeisen Bank, sau ale altor banci, sa fie imbunatatite, asa ca nu prea avem ce sa facem decat sa asteptam ca modificarile sa fie facute, si sa speram ca totul va fi bine.

Raiffeisen Bank face in mod constant lucrari de mentenanta de acest gen pentru a imbunatati serviciile pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, asa ca vom mai afla despre altele in viitor.