GMAIL: Schimbarile Radicale care vor Afecta Toti Utilizatorii

GMAIL stergere date 1 iunie

GMAIL este pe cale sa impuna o serie de schimbari radicale care vor avea impact pentru sute de milioane de utilizatori din intreaga lume, si care vin ca un lucru perfect normal pentru o companie cu atat de multi utilizatori care-i folosesc platforma.

GMAIL a anuntat din decembrie 2020 ca la 1 iunie 2021 va incepe sa puna in aplicare o serie de modificari foarte importante care vor avea impact pentru utilizatori din intreaga lume, conturile celor care n-au mai fost activi de 2 ani de zile urmand a fis terse.

GMAIL ia aceasta masura pentru ca are foarte multi utilizatori care au conturi inactive, iar datele celor care nu si-au mai folosit conturile vor disparea in mod automat din platforma, daca oamenii nu se logheaza intre timp in casutele de email.

GMAIL stergere date utilizatori 1 iunie

GMAIL nu e singurul serviciu afectat, iar asta pentru ca Google Drive si Photos vor fi deasemenea afectate de schimbarea politicii pe care o are compania americana, astfel ca inclusiv datele de acolo vor fi sterse in mod automat incepand cu data de 1 iunie.