LIDL Romania: Oficial, Surpriza pentru Romani, ce da Gratuit

LIDL Romania racorire

LIDL Romania continua in luna mai sa le ofere clientilor din toata Romania surprize speciale care le aduc si gratuitati pe masura asteptarilor, astfel ca astazi vorbim despre un nou anunt oficial grozav. Cei de la LIDL Romania vizeaza astazi iubitorii de inghetata, si le ofera posibilitatea de a castiga o combina frigorifica, sau 15 vouchere in valoare de 50 de LEI fiecare daca isi cumpara inghetata din locatiile sale si isi inscriu bonul de cumparaturi pe website-ul sau, sau prin SMS.

LIDL Romania explica mai jos care sunt conditiile in care clientii sai pot participa la aceasta promotie speciala, si vorbim despre romanii care cumpara inghetata de la Gelatelli sau Bon Gelati. LIDL Romania spune ca toti romanii care cumpara produse de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele sale, si au inclusiv unul de la Gelatelli, sau Bon Gelati, se pot inscrie in concursul pentru a castiga acea combina frigorifica, sau voucherele de cumparaturi.

LIDL Romania: Oficial, Surpriza pentru Romani, ce da Gratuit

LIDL Romania nu e la prima promotie speciala de acest gen prin care le ofera clientilor sai din toata Romania posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi, sau produse atat de importante. LIDL Romania stie foarte bine cat de mare este interesul oamenilor pentru asemenea tipuri de premii, astfel ca vorbim despre o decizie foarte buna de a le oferi romanilor posibilitatea de a primi si ceva in plus pentru cumparaturile pe care le fac.

LIDL Romania desfasoara aceasta noua promotie in paralel cu altele care sunt disponibile in cadrul website-ului sau in momentul de fata, astfel ca trebuie sa va orientati dupa toate dintre ele. LIDL Romania ofera atat vouchere de cumparaturi, cat si alte premii, in cadrul acestor promotii, deci exista multiple sanse de a castiga lucruri la care probabil ca nu v-ati fi asteptat, dar care mai mult ca sigur vor fi pe placul multora dintre clienti.

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din tara noastra, cu locatii in foarte multe localitati, sie ste in continua expansiune in momentul de fata.