Telekom: Beneficiul Special Oferit Clientilor din Romania

Telekom are pentru clientii din toata Romania un serviciu special pe care il ofera in momentul de fata, inclusiv cu o gratuitate, astfel ca ar fi bine sa profitati de ceea ce ne da operatorul. Mai exact, cei de la Telekom le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a activa un serviciu special care le ofera posibilitatea de a proteja, printre altele, conexiunile de internet ale copiilor care isi folosesc PC-urile, sau dispozitivele mobile care sunt folosite pentru a naviga pe internet.

Telekom a intrat intr-un parteneriat cu cei de la Kaspersky pentru a oferi aceasta functionalitate pentru toata lumea, astfel ca vorbim despre protectie premium pentru copiii din Romania. Telekom si Kaspersky ofera 3 luni de gratuitate pentru folosirea acestui serviciu special, si daca vreti sa va protejati copiii in timp ce navigheaza pe internet, ar fi bine sa activati serviciul pentru ca in 3 luni va puteti da seama si daca merita sa platiti pentru a-l avea.

Telekom: Beneficiul Special Oferit Clientilor din Romania

Telekom ofera acest serviciu doar pentru clientii care au telefoane cu sistem de operare Android, iar asta pentru ca aplicatia ofera o serie de functii care nu pot fi oferite in acelasi mod si in iOS. Telekom spune ca prin serviciul sau parintii pot monitoriza apelurile si mesajele copiilor, le pot localiza telefoanele pe harta, pot restrictiona timpul petrecut de ei folosind telefonul, pot filtra website-urile accesate, si pot monitoriza nivelul bateriei telefonului.

Telekom ofera, practic, posibilitatea de a instala un sistem de monitorizare completa in telefoanele copiilor, iar cu ajutorul sau parintii pot afla tot ceea ce fac cei mici in dispozitivele lor. Ideea are rolul de a ii proteja pe copii, inclusiv impotriva hartuirii online, o problema extrem de serioasa cu care se confrunta foarte multa lume, iar sistemele de acest gen pot fi o solutie extrem de buna pentru protectie avansata pentru copiii clientilor Telekom.

Telekom are mai multe detalii despre acest serviciu disponibile chiar pe website-ul sau din Romania, asa ca puteti merge acolo pentru a afla toate informatiile despre care ar trebui sa stiti.