WhatsApp: Functia Secreta Speciala pentru iPhone si Android

WhatsApp vrea sa surprinda pe toata lumea cu o noua functie speciala pe care a implementat-o pentru telefoanele cu sistem de operare iPhone si Android, iar dupa cum puteti vedea mai sus, e ceva neasteptat. Mai exact, cei de la WhatsApp s-au gandit ca n-ar strica daca le-ar oferi utilizatorilor aplicatiei pentru iPhone si Android posibilitatea de a trimite mai repede stickerele potrivite in conversatii daca le-ar oferi sugestii in functie de ceea ce scriu.

WhatsApp preia textele care sunt scrise de catre un utilizator in campul de scriere a mesajelor catre alte persoane, iar cand e deschisa interfata pentru trimiterea de stickere, afiseaza si recomandari de trimitere. WhatsApp aduce aici o functie foarte interesanta pentru utilizatorii sai din intreaga lume, si e ceva de care oricine se va putea bucura pentru a avea conversatii mai simple si mai fluide cu oricare dintre prietenii pe care-i are acum.

WhatsApp: Functia Secreta Speciala pentru iPhone si Android

WhatsApp va implementa in aplicatia sa un sistem de inteligenta artificiala care va analiza cuvintele pe care le scriu utilizatorii, si va cauta un corespondent in stickerele pe care acestia vor sa le trimita. Ideea in sine este foarte buna, insa cred ca vor fi unii utilizatori ai WhatsApp care se vor intreba unde se duc informatiile analizate, si probabil ca unii se vor si plange din cauza acestui lucru, desi in esenta nu este vreo problema aici.

WhatsApp a inceput sa testeze aceasta functionalitate in versiune beta cu utilizatori din intreaga lume, si abia dupa ce va considera ca ea este suficient de bine pregatita pentru lansare, o va oferi. Nu se stie cat anume va trece pana cand se va intampla acest lucru, insa puteti fi siguri ca nu se va intampla imediat, asa cum e si normal pentru functiile importante de acest gen, ele trebuind sa functioneze cat se poate de bine cand sunt lansate.

WhatsApp mai are si alte functii importante in plin proces de pregatire pentru lansare, asa ca ramane doar sa vedem cat anume va dura pana cand ele vor fi gata pentru toata lumea.