CEC Bank: Anuntul Oficial, Beneficiul Gratuit pentru Clienti

CEC Bank deschidere

CEC Bank este una dintre cele mai importante banci din Romania, si pentru clientii sai din toata tara ofera un benefiicu gratuit care vine si ca o surpriza pentru multi, unii nestiind ce primesc de fapt. Mai exact, cei de la CEC Bank au decis sa implementeze pentru clientii din toata Romania o functionalitate speciala in cadrul aplicatiei sale de mobile banking, astfel ca oamenii pot sa vada si situatia conturilor pe care le au la alte 9 banci din Romania.

CEC Bank a implementat pentru clientii sai din toata Romania un beneficiu care exista deja la alte banci din tara noastra, insa e bine ca s-a gandit sa ofere asa ceva si pentru romani. CEC Bank incearca sa ii bucure pe romanii din toata tara cu aceasta functionalitate speciala pe care o ofera, iar asta pentru ca vorbim despre optiunea de a vedea informatii financiare din conturile pe care le avem la alte banci fara a merge la bancomatele lor, sau a avea aplicatiile lor in telefoane.

CEC Bank: Anuntul Oficial, Beneficiul Gratuit pentru Clienti

CEC Bank ofera in momentul de fata posibilitatea de a vedea in plicatia sa informatii financiare despre conturile de la bancile Banca Transilvania, BCR, Raiffeisen Bank, BRD, Unicredit, ING Bank, Libra Bank, Alpha Bank, Revolut. Vorbim despre 8 banci care activeaza in Romania, si cei de la Revolut care ofera servicii financiare online, CEC Bank incercand sa acopere nevoile a cat mai multor clienti din toata Romania cu suportul pe care l-a implementat acum.

CEC Bank permite adaugarea conturilor de la aceste banci direct in aplicatia sa de mobile banking, totul putand fi facut in doar cateva secunde de catre clientii care sunt interesati. CEC Bank vrea prin acest sistem sa le ofere romanilor o experienta mult mai buna in ceea ce priveste verificarea situatiei conturilor pe care le au la alte banci, si numarul mare de banci pentru care este oferit suport este o surpriza foarte interesanta.

CEC Bank ofera posibilitatea de a descarca aplicatia sa de mobile banking pe telefoanele cu sistem de operare iPhone si Android in mod gratuit chiar acum din App Store si Google Play Store.