Kaufland: Anuntul Oficial, e Gratuit pentru Clientii Romani

Kaufland sanatos

Kaufland a decis sa faca un nou anunt oficial cu privire la o surpriza uriasa pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca le ofera gratuit ceva ce multi nu credeau ca ar putea primi prea curand. Mai exact, cei de la Kaufland au pornit o noua campanie promotionala prin care ofera 2000 de vouchere de cumparaturi in valoare de 250 de LEI fiecare, oricare dintre clientii sai putand sa primeasca unul daca isi fac cumparaturile in magazinele sale din Romania.

Kaufland a luat multa lume prin surprindere cu ceea ce ofera gratuit incepand de astazi in Romania, iar asta pentru ca a trecut destul timp de cand a mai avut o asemenea promotie interesanta. Kaufland le permite clientilor din Romania sa se inscrie in aceasta campanie daca acestia aduna stele fresh in baza cumparaturilor pe care le fac folosind un card digital, fiind obligatorie detinerea unui asemenea tip de card pentru a putea participa la aceasta promotie.

Kaufland: Anuntul Oficial, e Gratuit pentru Clientii Romani

Kaufland sanatos voucher

Kaufland spune ca pentru a primi o stea fresh, clientii sai trebuie sa faca cumparaturi in valoare de minim 50 de LEI din magazinele sale, iar pe bon trebuie sa aiba minim un produs fresh, adica fructe, legume, carne, paine. Este nevoie ca toti clientii care vor sa participe la aceasta campanie sa adune 5 stele fresh intr-o saptamana pentru a putea avea sansa de a fi inscrisi de Kaufland in promotie, si a putea castiga unul dintre voucherele de cumparaturi in valoare de 200 de LEI.

Kaufland a impartit aceasta campanie pentru a fi desfasurata in 4 saptamani, in fiecare dintre ele fiind oferite cel mai probabil cate 500 de vouchere pentru clientii din toata tara. Kaufland spune ca are un fond total de premii in valoare de 2 milioane de LEI in momentul de fata, astfel ca va avea de unde sa ofere bani pentru toata lumea, dar numai daca respectati conditiile de participare pe care lantul de hypermarket-uri le impune acum.

Kaufland le va readuce in mod regulat aminte clientilor din toata Romania despre acest concurs, asa ca ramane doar sa cumparati produsele care va permit sa va inscrieti in campanie acum.