DACIA Logan 2022: Decizia Importanta care Devine mai Clara

DACIA Logan 2022 programare

DACIA Logan 2022 inca este in momentul de fata in plin proces de pregatire pentru lansare, cei de la DACIA si Renault avand planuri mari in ceea ce priveste noul model de masina. Mai exact DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie un inlocuitor pentru Logan MCV si Lodgy, ea combinand elemente de la ambele modele pentru a fi simplificata oferta pe care o are DACIA, dar si pentru a aduce pe piata o masina mai versatila pentru cei care au nevoie de asemenea automobile.

DACIA Logan 2022 va oferi pentru clienti versatilitatea unei masini utilitare combinata cu versatilitatea unei masini care are 7 locuri pentru pasageri, inclusiv sofer, ceva ce compania romaneasca nu mai are acum. Cei de la DACIA au scos din vanzare Logan MCV carea avea 7 locuri pentru pasageri, iar pana cand DACIA Logan 2022 va fi lansata, nu prea mai exista optiuni pentru clientii care sunt interesati de masini care pot transporta atat d emulta lume.

DACIA Logan 2022: Decizia Importanta care Devine mai Clara

DACIA Logan 2022 a avut pana acum zvonita lansarea pentru toamna anului acesta, iar dupa cum se prezinta lucrurile in momentul de fata, se pare ca o vom vedea peste cateva luni abia. Cei de la DACIA abia au facut reclamele pentru a promova noul model facelift al Duster, astfel ca DACIA Logan 2022 nu e tocmai in planurile lor pentru lansare imediata, atentia fiind concentrata pe SUV-ul care ar trebui sa fie prezentat undeva prin luna iunie a acestui an.

DACIA Logan 2022 ar trebui sa fie prezentata in toamna, dar in reprezentate, sau la clienti, ar trebui sa ajunga abia in prima parte a anului 2022, dar nimic nu e sigur deocamdata. Avand in vedere ca Duster 2021 a avut lansarea amanata din cauza lipsei de microchip-uri pentru componente, nu e exclus ca si in cazul DACIA Logan 2022 sa fie vorba despre o problema similare, asa ca ramane sa vedem ce anume va mai fi anuntat.

DACIA Logan 2022 va fi mai scumpa decat Logan MCV, si e posibil sa fle cel putin la fel de scumpa precum Lodgy, mai ales ca va avea si foarte multe schimbari in raport cu modelele anterioare.