Netflix: Vesti Grozave Anuntate Oficial pentru Toti Romanii

Netflix ratie

Netflix a anuntat noi vesti grozave pentru toti romanii din toata tara, si vorbim despre ceva care ar trebui sa ajunga la ochii si urechile tuturor celor care folosesc platforma in momentul de fata. Mai exact, cei de la Netflix au anuntat care sunt noile filme si seriale care au fost lansate saptamana trecuta in cadrul platformei, dar si ceea ce urmeaza sa ajunga in urmatoarele zile, dar si in cursul urmatoarelor saptamani pentru abonatii din intreaga lume in platforma.

Netflix spune ca saptamana trecuta a intrat in platforma sa filmul Navilerra, partea a doua a Selena: The Series, sezonul 2 al Trash Truck, The Sons of Sam si And Tomorrow the Entire World. Pe final de saptamana au fost lansate sezonul al doilea al Girl from Nowhere, serialul Jupiters Legacy, impreuna cu filmele Milestone si Monster, toate putand fi vazute in momentul de fata in cadrul platformei Netflix de catre oricine este interesat.

Netflix: Vesti Grozave Anuntate Oficial pentru Toti Romanii

Netflix spune deasemenea ca sezonul al doilea al serialului Emily in Paris este deja in productie, dar si ca Lupin 2 urmeaza sa fie lansat in vara, iar pe 14 mai Halston va fi disponibil in platforma. High on the Hog, Carnaval, Pretty Guardian Sailor Moon Eternal, sezonul al doilea al Summertime, Awake, The Last Letter from your Lover si 1899 sunt deasemenea incluse in lista celor de la Netflix pentru lansare in urmatoarele saptamani, asa ca vom avea ce vedea.

Netflix pregateste foarte multe surprize extrem de interesante pentru toti abonatii din Romania care sunt activi in cadrul platformei sale, si acestea sunt vesti extrem de bune pentru noi. Netflix va investi in 2021 nu mai putin de 20 de miliarde de dolari pentru a crea continut pentru clientii din toata lumea care vor sa vada filmele si serialele originale pe care le face, asa ca ne asteapta un an extrem de interesant din acest punct de vedere.

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata in Romania, cu milioane de abonati care urmaresc toate filmele si serialele in fiecare luna.