RCS & RDS: Anunt Oficial, ce Primesc Exclusiv Clientii Azi

RCS & RDS rasplata

RCS & RDS are pentru clientii sai din toata Romania un anunt oficial grozav cu privire la ceea ce le ofera in mod exclusiv, si daca te numeri printre ei, atunci ar fi bine sa nu ratezi aceasta ocazie. RCS & RDS a anuntat saptamana trecuta ca de astazi va da startul DIGI Days, o campanie promotionala care este dedicata exclusiv clientilor sai din toata Romania, si care va permite activarea, sau prelungirea, unui abonament cu o reducere substantiala.

RCS & RDS a decis sa faca acest lucru doar pentru clientii sai din toata Romania numai in cursul acestei saptamani, astfel ca doar de azi si pana duminica poti profita de tot ceea ce ofera. In baza promotiei celor de la RCS & RDS, veti putea activa, sau prelungi, abonamente de telefonie, inetrnet, televiziune, cu o perioada contractuala de 2 ani de zile, si vei beneficia de reducere de 50% pentru o perioada de 6 luni din totalul contractului.

RCS & RDS: Anunt Oficial, ce Primesc Exclusiv Clientii Azi

RCS & RDS rasplata clienti

RCS & RDS ofera in mod segmentat lunile de reducere de care beneficiaza clientii sai, astfel ca nu vei avea parte de reducere in fiecare luna, ci separat pana la finalul contractului de 24 de luni. Asta inseamna ca va trebui sa pastrati contactul activ pentru o perioada de 24 de luni pentru a putea beneficia de toate reducerile care sunt disponibile de la RCS & RDS, altfel nu veti avea pret injumatatit pentru contractul vostru decat pentru mai putine luni.

RCS & RDS a avut oferte de acest gen in trecut si pentru romanii care nu ii sunt clienti, iar acum vrea sa isi arate aprecierea si fata de cei care au decis pana acum sa ii foloseasca serviciile. Decizia este una extrem de buna, si vine ca o masura menita sa ii ajute pe oameni sa se bucure de oferte extrem de bune pentru serviciile pe care cei de la RCS & RDS le au in toata Romania in momentul de fata, pe website-ul sau fiind toate detaliile.

RCS & RDS va incheia duminica aceasta promotie speciala pe care o desfasoara in Romania, deci aveti timp doar pana atunci pentru a profita de beneficiile speciale care sunt disponibile.