WhatsApp: Decizia Oficiala ce Schimba si mai Mult Aplicatia

WhatsApp plan

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, iar asta pentru ca este folosita de peste 2 miliarde de oameni de pe tot globul, si exista multe surprize grozave pentru ea. Avand in vedere cat de populara este aplicatia WhatsApp, pentru multi nu e de mirare ca ea trece prin schimbari majore in momentul de fata, mai ales ca urmeaza sa fie impusi o serie de termeni si conditii importanti pentru folosirea sa in toata lumea din 15 mai.

WhatsApp nu se concentreaza totusi doar pe asta, compania avand in paralel o alta strategie foarte importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, mai exact vrea sa devina o resursa pentru trimiterile de bani. WhatsApp a lansat recent si in Brazilia platforma sa de trimiteri de bani intre utilizatori, ea fiind denumita WhatsApp Pay, si fiind urmatorul pas pe care Facebook il face pentru a monetiza platforma sa de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori.

WhatsApp: Decizia Oficiala ce Schimba si mai Mult Aplicatia

WhatsApp vrea sa devina o resursa principala pentru oamenii care vor sa trimita bani prietenilor, si compania Facebook cauta sa extinda cat mai mult sistemul pe care l-a lansat deja in Brazilia. WhatsApp se transforma dintr-o simpla aplicatie de mesagerie in una care sa acopere mult mai multe nevoi ale oamenilor, inclusiv pe cele bancare, iar cu atat de multe persoane care o folosesc, ea poate deveni rapod o resursa financiara importanta pentru multi.

WhatsApp vrea sa reproduca la nivel global succesul pe care WeChat il are in China cand vine vorba despre inlocuirea aplicatiilor bancare traditionale pentru toata lumea. Acolo WeChat e folosita pentru a plati la fel cum platim noi cu cardurile la POS-uri, iar WhatsApp spre asta se indreapta, insa nu are in vedere doar o tara, precum WeChat, ci are in vedere intregul glob, desi lucrurile sunt mult mai complicate cand vine vorba de zeci de tari cu jurisdictii diferite.

WhatsApp are un plan mare pe care incearca sa il puna in aplicare, si mai mult ca sigur va reusi pentru ca Facebook e suficient de puternica pentru a sustine asa ceva.