LIDL Romania: Oficial, Catalog Nou cu Surprize pentru Romani

LIDL Romania beneficiere

LIDL Romania a anuntat in mod oficial noul sau catalog cu surprize pentru clientii din toata Romania, si dupa cum veti vedea mai jos, vorbim despre vesti grozave pentru toata lumea. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat noile oferte speciale pentru LIDL Plus, aplicatia care este gandita pentru a completa cardul de fidelitate pe care lantul de supermarket-uri l-a gandit pentru a-i rasplati pe clientii sai din toata Romania in momentul de fata.

LIDL Romania a publicat noul catalog cu oferte surpriza chiar in cursul zilelor trecute, el fiind disponibil incepand cu data de 10 mai, dar pentru o perioada foarte limitata de timp doar. Pentru a putea profita de aceste oferte speciale va trebui sa instalati aplicatia LIDL Romania pentru telefoane, si sa aveti un cont cu un card digital pentru ea, astfel ca fara asa ceva nu veti putea profita de ofertele care sunt disponibile pentru noi acum.

LIDL Romania: Oficial, Catalog Nou cu Surprize pentru Romani

LIDL Romania are in principal oferte pentru produse alimentare in cadrul aplicatiei LIDL Plus, deci stiti de la bun inceput ce urmeaza sa primiti de la lantul de supermarket-uri. Oferta pe care LIDL Romania o are in ceea ce priveste produsele care beneficiaza de oferte in cadrul LIDL Plus este una limitata, iar asta pentru ca este vorba despre o selectie speciala de produse din care putem alege tot ceea ce ne intereseaza sa cumparam chiar acum.

LIDL Romania s-a gandit sa ofere din nou produse interesante pentru clientii sai din toata Romania, iar pentru a beneficia de reducere, sau pretul special, e nevoie sa folositi voucherele din aplicatie. Acestea trebuie utilizate la casele de marcat pentru a primi reducerea pe care o ofera cei de la LIDL Romania, deci nu veti beneficia de ceva daca nu mergeti si cu acele vouchere la casa de marcat pentru a fi scanate si aplicata reducerea respectiva.

LIDL Romania schimba in mod constant ofertele pe care le are pentru LIDL Plus, astfel ca toate cele de acum vor fi inlocuite saptamana viitoare de alte oferte speciale de la lantul de supermarket-uri.