Android: Noua Schimbare Serioasa a Google pentru Telefoane

Android asistenta

Android continua sa fie vizat de catre schimbari la care lucreaza compania Google in momentul de fata, si vorbim despre modificari bune care au menirea de a ajuta oamenii. Mai exact, cei de la Google vor sa implementeze in Android o modificare menita sa ii ajute pe utilizatorii sai sa activeze mai usor asistentul personal Google Assistant atunci cand au nevoie sa il foloseasca, un nou gest urmand a fi integrat in Android 12 de catre companie.

Android permite in momentul de fata activarea asistentului personal Google Assistant in cateva moduri, dar in perioada urmatoare va fi oferit un nou mod de activare utilizand o dubla atingere a carcasei telefoanelor. Separat de asta, se pare ca inclusiv o metoda de activare folosind butonul de blocare al telefoanelor ar urma sa fie oferita incepand cu versiunea 12 a sistemului de operare, astfel ca in final oamenii vor beneficia de schimbari bune pentru ei.

Android: Noua Schimbare Serioasa a Google pentru Telefoane

Android asistenta activare

Android are aceste schimbari dezvaluite multumita unei analize a aplicatiei Google pentru telefoanele cu acest sistem de operare, codul sau intern dezvaluind la ceea ce lucreaza acum compania. Separat de asta, in unele telefoane exista deja o dovada a faptului ca Google Assistant va putea fi activat pe telefoanele cu sistem de operare Android inclusiv prin apasarea indelungata a butonului de blocare, dupa cum puteti vedea mai sus.

Android ofera prin Google Assistant posibilitatea de a controla telefoanele, de a cauta informatii pe internet, si multe altele, astfel ca o noua optiune de a activa asistentul personal e binevenita. Desigur ca deocamdata nu este clar si daca ambele modificari pentru modul de activare al sistentului personal vor fi oferite de catre cei de la Google in Android, insa e bine ca se ofera si mai multe optiuni pentru activarea acestuia de catre utilizatori.

Android urmeaza sa aiba prezentate schimbarile sale majore pentru versiunea 12 de catre compania Google in cursul saptamanii viitoare la evenimentul sau anual I/O.