CEC Bank: Oficial, Anunt cu Schimbari facute pentru Clienti

CEC Bank rovinieta

CEC Bank a publicat un anunt oficial care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre vesti extrem de bune pentru toti cei care folosesc serviciile bancii in momentul de fata. Mai exact, cei de la CEC Bank au decis sa lanseze o actualizare pentru aplicatia pe care o ofera pentru telefoanele mobile din toata tara, iar prin intermediul sau a facut o serie de schimbari pe care le pune la dispozitia tuturor clientilor, si e bine sa stiti ce anume primiti.

CEC Bank a decis sa imbunatateasca experienta de care beneficiaza clientii care-i folosesc serviciile in momentul de fata, asa ca schimbarile pe care le-au facut au menirea de a ne usura experienta de folosire. Mai exact, cei de la CEC Bank au implementat in aplicatia pentru telefoane posibilitatea de a cumpara o rovinieta fara a mai merge in website-ul propriu, sau in alte website-uri care faciliteaza acest tip de serviciu pentru romanii din toata tara.

CEC Bank: Oficial, Anunt cu Schimbari facute pentru Clienti

CEC Bank a facut un meniu special in aplicatia pentru internet banking prin care ofera optiunea de a plati pentru rovinieta direct de acolo, iar tot de acolo poate fi si descarcata la nevoie. CEC Bank a gandit totul pentru a ii ajuta pe romani sa plece mai usor in calatorii fara sa astepte la benzinarii pentru a-si cumpara o rovinieta, sau a o cumpara online de altundeva, si desigur ca inclusiv alte aplicatii bancare ofera optiuni similare pentru clientii care le folosesc.

CEC Bank a implementat o multitudine de schimbari importante pentru aplicatia sa de internet banking in ultimele saptamani, iar acestea au adus aplicatia “la zi” in raport cu cele oferite de catre alte banci. Multumita acestor schimbari importante, aplicatia celor de la CEC Bank ofera acum una dintre cele mai complete game de servicii pentru clientii care au nevoie de ele, si desigur ca vor mai veni multe altele in viitor, dar treptat.

CEC Bank isi distribuie aplicatia in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store, astfel ca o puteti descarca acum pe oricare dintre telefoanele voastre.