Orange: Vestea Oficiala, Ofera Gratuit Telefoane sau Bani

Orange tombola

Orange stie cum sa-si rasplateasca utilizatorii de servicii din Romania, asa ca le ofera posibilitatea de a primi telefoane, sau bani, gratuit pentru ca ii sunt clienti fideli in momentul de fata. Cei de la Orange au anuntat o campanie promotionala speciala impreuna cu un concurs dedicat in aceasta pagina, si le ofera romanilor posibilitatea de a castiga sute de telefoane, de bratari de fitness, sau bani pe cardurile Orange Money, daca au unul, sau daca isi fac unul dupa ce castiga.

Orange organizeaza aceasta promotie speciala pentru milioanele de clienti din toata tara care in momentul de fata folosesc cartele prepay, si le reincarca cu suma de minim 5 euro. Activarea unei optiuni care are minim aceasta valoare aduce deasemenea inscrierea in concursul pe care Orange il organizeaza, astfel ca vorbim doar despre beneficii pentru clientii care ii folosesc serviciile, si nu se tem sa castige un telefon mobil, o bratara de fitness, sau chiar bani.

Orange: Vestea Oficiala, Ofera Gratuit Telefoane sau Bani

Orange spune ca simpla reincarcare, sau activare a unei optiuni prepay, nu este suficienta pentru a va inscrie in concurs, ci trebuie deasemenea sa faceti inscrierea printr-o sectiune speciala a *100#. Doar mergand acolo si cerand in mod expres sa fiti inclusi in aceasta promotie speciala a celor de la Orange veti participa efectiv cu sansa de a castiga unul dintre cele 200 de telefoane Oppo, cele 200 de bratari OPPO, sau 100 de premii de 500 de LEI in Orange Money.

Orange are in desfasurare acest concurs de ceva timp, astfel ca daca inca nu ati participat la el, poate ca ar fi cazul sa o faceti deoarece exista sansa sa aveti parte de o surpriza si sa castigati ceva. Desigur ca e nevoie de mult noroc din moment ce exista milioane de clienti ai Orange care se pot inscrie in acest concurs, astfel ca e bine sa va inscrieti din timp pentru ca operatorul permite inclusiv inscrierea de 2 ori pentru a avea sanse mai mari.

Orange desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp in Romania, deci daca nu profitati inainte ca el sa dispara, s-ar putea sa regretati ca nu ati facut-o pana acum.