Telekom: Anuntul Oficial, Surpriza Exclusiva pentru Clienti

Telekom tricou

Telekom a surprins destul de multa lume cu un anunt oficial facut in cursul perioarei recente, si a dezvaluit o surpriza exclusiva care este disponibila pentru clientii sai din toata Romania. Mai exact, milioanele de clienti care folosesc serviciile Telekom in momentul de fata au posibilitatea de a primi un tricou al echipei nationale de fotbal a Romaniei daca isi reinnoiesc un abonament care se afla in ultimele luni de perioada contractuala in momentul de fata.

Telekom a surprins pe toata lumea cu aceasta decizie pe care a luat-o, si asta e destul de normal pentru ca pana acum nimeni nu si-a imaginat ca de la Telekom ar putea veni un anunt de acest gen. Telekom stie foarte bine cat de mare este interesul romanilor vis-a-vis de cadouri, asa ca tot ceea ce ofera gratuit acum pentru clientii sai vine doar sa continue o alta promotie pe care operatorul de telecomunicatii a avut-o destul de recent pentru toata lumea.

Telekom: Anuntul Oficial, Surpriza Exclusiva pentru Clienti

Telekom tricou prelungire

Telekom a anuntat acum cateva luni ca le ofera clientilor sai o jacheta a echipei nationale de fotbal a Romaniei daca acestia aleg sa isi faca un abonament pentru serviciile fixe. Acum lucrurile merg mai departe de atat, iar Telekom a decis sa ofere un tricou al echipei nationale de fotbal a Romaniei pentru cei care reinnoiesc un abonament de telefonie mobila aflat in ultimele luni de perioada contractuala, ceva ce nu e oferit de chiar orice operator.

Telekom le cere clientilor sa faca aceasta procedura direct de pe website-ul sau, ori din aplicatia MyAccount, astfel ca oricine poate sa profite de tot in momentul de fata in Romania. Puteti intra pe website-ul celor de la Telekom pentru a afla mai multe informatii despre aceasta oferta, si veti vedea acolo conditiile clare in baza carora puteti primi un tricou gratuit de la companie daca va prelungiti unul, sau mai multe, dintre abonamentele pe care le aveti in momentul de fata.

Telekom are pe website-ul sau mai multe oferte interesante pentru clientii din toata tara, asa ca analizati cu atentie promotiile, inclusiv cele care sunt disponibile in aplicatia MyAccount.