BRD Romania: Importante Modificari Oficiale pentru Clienti

BRD Romania directiva

BRD Romania a dezvaluit si explicat in mod oficial o serie de modificari oficiale pe care le-a facut pentru clientii din toata Romania, si este foarte important sa aflati despre ele, mai ales in perioada urmatoare. Mai exact, cei de la BRD Romania vorbesc despre schimbarile aduse de catre reglementarile PSD2 care au fost impuse in Uniunea Europeana pentru bancile din toate tarile, iar ea aduce si o serie de beneficii extrem de bune pentru clientii tuturor bancilor.

BRD Romania a facut mai multe schimbari importante pentru serviciile pe care le ofera clientilor, si v-am vorbit zilele trecute despre cele legate de schimburile valutare, iar acum vorbim despre altceva. BRD Romania spune ca in baza noilor prevederi europene, orice cetatean din Uniunea Europeana are dreptul la un cont bancar gratuit, sau cu un comision rezonabil, daca locuieste legal in UE, si poate avea un cont unic in euro prin care sa faca plati oriunde in uniune.

BRD Romania: Importante Modificari Oficiale pentru Clienti

BRD Romania directiva valuta

BRD Romania spune ca multumita acestei noi prevederi care afecteaza piata bancar, cetatenii din Uniunea Europeana beneficiaza de posibilitatea de a face oriunde in UE plati la aceleasi costuri precum cele din tara in care e inregistrat contul. Mai mult decat atat, BRD Romania spune ca inca din decembrie 2019 retragerile in numerar in euro altundeva decat la reteaua de bancomate a bancii clientului vor avea acelasi cost precum platile in moneda nationala a cetateanului.

BRD Romania vorbeste despre aceste schimbari abia acum, desi unele dintre ele se aplica de mai bine de un an de zile, in timp ce altele sunt facute abia in momentul de fata, si nu doar la aceasta banca. Este vorba despre o serie de schimbari care sunt facute in toata piata bancara din Uniunea Europeana, nu doar la BRD Romania, insa nu toate bancile vorbesc despre ceea ce se intampla in momentul de fata, desi e foarte important.

BRD Romania are mai multe detalii despre toate aceste schimbari disponibile direct in cadrul website-ului sau, asa ca daca sunteti un client, puteti citi acolo toate noutatile.