LIDL Romania: Surpriza Oficiala, ce Ofera Gratuit Clientilor

LIDL Romania robot

LIDL Romania continua vestile foarte bune pentru clientii din toata Romania, si cu un anunt oficial dezvaluie ce surprize speciale gratuite mai primesc ei chiar acum. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga un robot de bucatarie, si 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare pentru cumparaturile bio pe care le facem din oricare dintre supermarket-urile sale.

LIDL Romania vine aici cu o surpriza oficiala foarte interesanta pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca voucherele pe care le ofera gratuit acum ne permit sa cumparam produse fara a plati, sau platind mai putin. LIDL Romania le cere clientilor din toata tara sa cumpere produse bio pe bonuri de cumparaturi de minim 70 de LEI pentru a fi inscrisi in acest nou concurs special pe care l-a lansat, zilele trecute pentru romanii din toata tara.

LIDL Romania: Surpriza Oficiala, ce Ofera Gratuit Clientilor

LIDL Romania are o varietate de produse din categoria bio pe care le putem cumpara din oricare dintre magazinele sale, astfel ca trebuie doar sa ne orientam in functie de ceea ce ne intereseaza. Exista o varietate de producatori care au produse bio disponibile in magazinele celor de la LIDL Romania si nu conteaza valoarea produsului cumparat pentru a fiti inscrisi in concurs, ci doar sa aveti unul pe bonul de cumparaturi pe care-l primiti.

LIDL Romania are pe website-ul sau mai mute detalii cu privire la tot acest concurs, metoda de inscriere, etc, si trebuie sa va uitati acolo pentru ca e nevoie sa va inscrieti manual pentru a putea fi luati in considerare. Daca nu va inscrieti manual in concursul celor de la LIDL Romania, nu veti avea sansa de a fi luati in considerare pentru a castiga oricare dintre premiile pe care lantul de supermarket-uri ni le pune la dispozitie in momentul de fata.

LIDL Romania desfasoara acest concurs pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, astfel ca ar fi bine sa va grabiti si sa profitati de el inainte de a se lua decizia de a-l scoate complet.