CEC Bank: Atentie! Anunt Oficial de Ultima Ora pentru Clienti

CEC Bank identitate

CEC Bank a anuntat in mod oficial o avertizare de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, si trebuie sa fiti extrem de atenti la ceea ce spune ea pentru ca e posibil sa va fie de ajutor. CEC Bank vine din nou in ajutorul clientilor din toata Romania care pot deveni victime ale fraudelor online, si incearca sa ii ajute sa evite o posibila situatie in care ar putea avea banii furati de catre cei care nu le vor decat raul.

CEC Bank le spune clientilor din toata Romania sa fie extrem de atenti la email-urile pe care le primesc de la entitati necunoscute, iar asta pentru ca ele ar putea fi de fapt un atac de tip phishing. CEC Bank le cere romanilor sa se uite cu mare atentie la email-urile respective si sa incerce sa descopere eventuale elemente care ar putea evidentia faptul ca ele provin de la un atacator, si nu de la banca de la care primesc serviciile acum.

CEC Bank: Atentie! Anunt Oficial de Ultima Ora catre Clienti

CEC Bank spune ca email-urile de acest gen au de obicei greseli gramaticale in textele pe care le contin, si asta pentru ca de cele mai multe ori atacatorii sunt straini si traduc textele pe care le trimit catre romani. Separat de asta, CEC Bank le cere oamenilor sa se uite si la imaginile care ar trebui sa identifice acel email cu banca, pentru ca e posibil sa fie folosite unele vechi, care nu mai sunt utilizate acum de catre banca, deic e clar ca e vorba de un atac.

CEC Bank le cere clientilor sa fie extrem de vigilenti pentru ca bancile nu trimit email-uri de informare care contin greseli gramaticale, si folosesc in mod corect imagini care sa le identifice. Daca email-urile primite de catre voi nu respecta aceste cerinte minime, atunci exista sanse foarte mari sa fie de la un hacker care vrea doar sa va fure banii, asa ca trebuie sa aveti foarte mare grija, si sa nu va lasati pacaliti de catre ei pentru a nu deveni victime.

CEC Bank nu e la prima atentionare de acest gen, si mai mult ca sigur nu vorbim nici despre ultima pentru ca exista din pacate foarte multe atacuri constante.