Vodafone: Surpriza Oficiala Oferita pentru Clientii Romani

Vodafone regizor

Vodafone continua seria surprizelor pentru clientii din toata Romania, astfel ca astazi vorbim despre un nou anunt care are in vedere ceva ce le este oferit clientilor care ii folosesc serviciile. Vorbim despre un nou concurs pe care cei de la Vodafone il fac impreuna cu Filmbox Extra HD, si prin care le ofera clientilor serviciilor proprii posibilitatea de a castiga o tableta Huawei Mediapad T5 daca raspund la o intrebare simpla publicata de catre operator.

Vodafone le cere clientilor sai din toata Romania sa raspunda la o intrebare legata de un film care a fost foarte popular la lansare, Gone Girl, romanii trebuind sa spuna care este regizorul acestei pelicule. Vodafone a publicat o postare pe reteaua de socializare Facebook si le cere clientilor sa raspunda la intrebare printr-un comentariu lasat la aceasta postare, deci oricine poate profita de tot pentru a castiga o tableta de la compania Huawei.

Vodafone: Surpriza Oficiala Oferita pentru Clientii Romani

Vodafone ofera si cateva optiuni pentru cei care vor sa participe la acest concurs, astfel ca aveti de ales intre cativa regizori cunoscuti pentru a spune care dintre ei a regizat pelicula. Intrebarea in sine este foarte usoara, iar raspunsul poate fi oferit la fel de usor, asa ca oricine poate decide sa participe la acest concurs pe care Vodafone il organizeaza in momentul de fata pentru toti cei interesati sa profite de ceea ce ofera in mod gratuit.

Vodafone are regulamentul concursului publicat ca si comentariu la aceeasi postare pe care o puteti vedea si mai sus, astfel ca puteti afla foarte clar si in ce conditii va puteti inscrie pentru a putea castiga. Premiul pe care Vodafone il ofera nu este unul foarte mare, dar vorbim totusi despre ceva gratuit oferit clientilor din Romania, asa ca n-ar fi o idee rea sa participati pentru a avea sansa de intra in posesia tabletei celor de la Huawei.

Vodafone desfasoara in mod constant concursuri prin intermediul Facebook, premiile fiind diferite de fiecare data, asa ca veti mai avea sansa de a castiga premii foarte bune de la operator in viitor.