GTA 6: Anuntul despre Lansare ce va Supara foarte Multi Fani

GTA 6 nepregatit

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale momentului, foarte multi fani ai seriei de jocuri ale Rockstar Games dorindu-si de multa vreme sa vada o lansare pentru acest titlu care este in dezvoltare de foarte multi ani, dupa cum prea bine stiti.

GTA 6 este in dezvoltare de mult timp, insa cei de la Rockstar Games nu au dezvaluit pana acum absolut nimic in legatura cu el, si zvonurile aparute in ultimele saptamani prezinta o situatie care ii va dezamagi cu siguranta pe multi dintre cei care asteapta lansarea jocului.

GTA 6 ar putea fi lansat peste abia 4 – 5 ani, daca este sa dam crezare informatiilor furnizate de catre un cunoscut leaker pentru fanii Rockstar Games din intreaga lume, asta desi multi credeau ca lansarea ar urma sa aiba loc in 2022.

GTA 6 lansat peste 4/5 ani distanta de acum ar lasa peste 10 ani de zile diferenta fata de lansarea GTA 5, ceea ce ar fi o surpriza extrem de mare vis-a-vis de ceea ce a facut Rocsktar Games in trecut, insa in final orice este posibil.

GTA 6 este unul dintre secretele pastrate cel mai bine de catre Rockstar Games, dar in ultimele luni compania a inceput sa caute oameni care sa testeze ceea ce pare a fi noul sau titlu, insa pana acum totul a fost bazat pe zvonuri si speculatii.